Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Crystal Stone

Crystal Stone

Scratch Nails

Crystal Stone on hellävarainen mutta tehokas kynsienhoitotuote. Viilaa kynnet hellävaraisesti ja jättää tasaisen sileän reunan, mikä ehkäisee liuskoittumista ja teräviä reunoja.
9,34 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Crystal Stone
p050468
v86739653
Scratch Nails
EUR
9.34

Tuotearvostelut

Lisätietoja

Crystal Stone on hellävarainen mutta tehokas kynsienhoitotuote. Viilaa kynnet hellävaraisesti ja jättää tasaisen sileän reunan, mikä ehkäisee liuskoittumista ja teräviä reunoja. Crystal Stone sisältää tuhansia pieniä kiteitä, jotka terävillä reunoillaan ummistavat kynsien reunat niin, etteivät kynnet liuskoitu.
KYNSINAUHAT:
Kostutetulla Crystal Stonella painelet kynsinauhat varovasti ja hellävaraisesti vahingoittamatta kynnen pintaa tai kynsinauhoja (katso kotimanikyyriohjetta).
VIILAUSTEKNIIKKA:
1. Tasoita kynnen vastakkaiset sivut varovasti. Varo viilaamasta pois kynnen tukea, anna kynsien linjan kulkea suoraan sivuista poispäin ja muotoile ainoastaan kynnen vapaan reunan yläosa.
2. Viilaa vapaa reuna liuskattomaksi. Tavallisesta viilasta poiketen voit Crystal Stonella ”sahata” kynttä edestakaisin ilman, että se liuskoittuu.
NÄIN HOIDAT CRYSTAL STONEA:
Pidä Crystal Stone hyvässä kunnossa puhdistamalla se usein saippualla ja vedellä. Säilytetään mukana tulevassa hylsyssä.
Sävy:Transparentti
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331