Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Multi-Action AHA & PHA Rinse-Off Peeling
ONLY AT KICKS

Multi-Action AHA & PHA Rinse-Off Peeling

SKIN TREAT

Monivaikutteinen huuhdeltava kuorinta-aine sisältää hellävaraisesti puhdistavia ainesosia ja tehokkaita kemiallisia ja fysikaalisia kuorivia ainesosia.
11,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Monivaikutteinen huuhdeltava kuorinta-aine sisältää hellävaraisesti puhdistavia ainesosia ja tehokkaita kemiallisia ja fysikaalisia kuorivia ainesosia. AHA- ja PHA-hapot ja hienojakoiset kuorivat kiteet puhdistavat ihoa ja poistavat kuolleet ihosolut. Ne tuovat esiin ihon luonnollisen hehkun.
~ 91 % luonnollisia ainesosia.
Luonnonmukaiset aktiiviset ainesosat: Centella Asiatica -kasviuute ja ruusuvesi
Vaikuttavat tehoainesosat: Polyhydroksihapot (PHA) ja allantoiini
AQUA, GLYCERIN, GLUCONOLACTONE, CELLULOSE ACETATE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCOLIC ACID, CAPRYLYL/CAPRYL, GLUCOSIDE SODIUM, HYDROXIDE SILICA, COCAMIDOPROPYL, BETAINE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER, -6 ACACIA , SENEGAL GUM, XANTHAN GUM, PARFUM CENTELLA ASIATICA, FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, TRITICUM MONOCOCCUM, STEM WATER ROSA, DAMASCENA FLOWER WATER SODIUM, BENZOATE ALLANTOIN, LACTIC ACID, T-BUTYL ALCOHOL, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM, DULCIS FRUIT EXTRACT, POTASSIUM , SORBATE SACCHARUM, OFFICINARUM EXTRACT MALIC, ACID TARTARIC, ACID DEHYDROACETIC, ACID VACCINIUM MYRTILLUS, FRUIT EXTRACT, ACER SACCHARUM, SAP EXTRACT CITRUS, LIMON FRUIT EXTRACT
Koko:100 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331