Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Skin Treat

SKIN TREAT on luonnollisesti hellävarainen mutta tehokas tuotesarja kauneudenhoitotuotteita vartalon iholle. Tuotemerkistä tekee erityisen sen luonnollinen profiili. Samalla konsepti on kuitenkin myös tekninen ja edistynyt. Kaikki valikoiman tuotteet sopivat vegaaneille, ja niiden tärkeimmät vaikuttavat ainesosat ovat peräisin luomutiloilta.

SKIN TREAT koostuu kahdesta eri tuotesarjasta: Weightless Care ja Intense Moisture. Niissä avokadon, jojoban ja kookoksen hoitavat luomuöljyt yhdistyvät mehuihin ja kasviuutteisiin, joita saadaan esimerkiksi pomelosta, ranskanruususta, mustasta kvinoasta ja tyrnistä. Kaikki tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia, ja ne sisältävät hellävaraisia mutta tehokkaasti puhdistavia ainesosia.

Brändi
Natural Choice
Myydyimmät
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331