Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Keratin Treatment Set

Keratin Treatment Set

Trind

Trind Keratin Treatment -setti on kattava hoitopaketti kynsille. Kosteuttava kynsibalsami herkille kynsille, jotka ovat vaurioituneet esimerkiksi rakennekynsien käytöstä.
18 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Keratin Treatment Set
p894746
v43724814
Trind
EUR
18

Tuotearvostelut

Lisätietoja

Trind Keratin Treatment -setti on kattava hoitopaketti kynsille. Kosteuttava kynsibalsami herkille kynsille, jotka ovat vaurioituneet esimerkiksi rakennekynsien käytöstä. Auttaa korjaamaan ja uudelleen rakentamaan kynttä suojaavia soluja. Ominaisuudet Trind Keratin Nail Restorer -balsami sisältää runsaasti kertaiinia, joka korjaa ja vahvistaa kynnen rakennetta. Ravitsevat ainesosat allantoin ja panthenol hoitavat kynttä ja palauttavat sen kosteustasapainon.
Käyttö Levitä Trind Keratin Nail Restorer -balsamia kynsille päivittäin neljän viikon ajan. Anna imeytyä 1–2 minuuttia ja hiero sen jälkeen loput kynnen pintaan. Tulokset näkyvät neljän viikon kuluttua, mutta kynnen kunnon mukaan käsittelyä tarvitsee kenties jatkaa. Voit käyttää Trind Keratin Nail Restorer -balsamia niin usein kuin haluat. Levitä Trind Keratin Nail Protector -kynnenvahvistajaa päällimmäiseksi suojataksesi kynttä ja vahvistaaksesi Trind Keratin Nail Restorer -balsamin vaikutuksia.
Sävy:Transparentti
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331