Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Nail Balsam Nail Moisurizer

Nail Balsam Nail Moisurizer

Trind

Trind Nail Balsam -kynsibalsami on ainutlaatuinen, vesipohjainen hoitotuote kuivien ja katkeilevien kynsien ravitsemiseen.
10,26 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Trind Nail Balsam -kynsibalsami on ainutlaatuinen, vesipohjainen hoitotuote kuivien ja katkeilevien kynsien ravitsemiseen. Trind Nail Balsam -kynsibalsami palauttaa kynsien luonnollisen kosteustasapainon.
Ominaisuudet
Trindin ainutlaatuinen Nail Balsam -kynsibalsami jäljittelee täydellisesti kynnessä olevaa luonnollista kosteutta. Tämä on saatu aikaiseksi lisäämällä tuotteeseen laadukkaita ainesosia, jotka kosteuttavat kynsiä ja myös säilyttävät kosteuden niissä. Tuotteen pääraaka-aineet ovat biotiini, pantenoli ja phytantrioli, joiden on todettu tukevan kynsien kasvua säännöllisesti käytettyinä.
Levitä ohut kerros Trind Nail Balsam -kynsibalsamia kynsille ja anna imeytyä 1-2 minuutin ajan. Hiero ylimääräinen balsami kynsiin. Tämä parantaa kynnen verenkiertoa. Pyyhi ylimääräinen balsami pois puhtaalla paperinpalalla tai liinalla.
Koko:9 ml
Sävy:Transparentti
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331