Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Nail Balsam Nail Moisurizer

Nail Balsam Nail Moisurizer

Trind

Trind Nail Balsam -kynsibalsami on ainutlaatuinen, vesipohjainen hoitotuote kuivien ja katkeilevien kynsien ravitsemiseen.
10,26 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Nail Balsam Nail Moisurizer
p88892471
v88892472
Trind
EUR
10.26

Tuotearvostelut

Lisätietoja

Trind Nail Balsam -kynsibalsami on ainutlaatuinen, vesipohjainen hoitotuote kuivien ja katkeilevien kynsien ravitsemiseen. Trind Nail Balsam -kynsibalsami palauttaa kynsien luonnollisen kosteustasapainon.
Ominaisuudet
Trindin ainutlaatuinen Nail Balsam -kynsibalsami jäljittelee täydellisesti kynnessä olevaa luonnollista kosteutta. Tämä on saatu aikaiseksi lisäämällä tuotteeseen laadukkaita ainesosia, jotka kosteuttavat kynsiä ja myös säilyttävät kosteuden niissä. Tuotteen pääraaka-aineet ovat biotiini, pantenoli ja phytantrioli, joiden on todettu tukevan kynsien kasvua säännöllisesti käytettyinä.
Levitä ohut kerros Trind Nail Balsam -kynsibalsamia kynsille ja anna imeytyä 1-2 minuutin ajan. Hiero ylimääräinen balsami kynsiin. Tämä parantaa kynnen verenkiertoa. Pyyhi ylimääräinen balsami pois puhtaalla paperinpalalla tai liinalla.
Koko:9 ml
Sävy:Transparentti
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331