Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml -50%.  Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin

Mon Paris EdP 30 ml
Mon Paris EdP 30 ml
Mon Paris EdP 30 ml
Mon Paris EdP 30 ml

Mon Paris EdP 30 ml

Yves Saint Laurent

Mon Paris EdP on kukkainen chypre-tuoksu, joka tuntuu modernilta, intensiiviseltä ja aistilliselta. Tuoksusta huokuu moderni, impulsiivinen ja viettelevä pariisilainen rakkaustarina.
59,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Sofie | 2.03.2017
Todella hyvä hajuvesi, joka tuoksuu raikkaalta ja naiselliselta ja toimii täydellisesti arjessa. Tuoksu säilyy pitkään ja vain paranee ajan myötä. Lisäksi tämä on kaunein omistamani pullo.
Oli | 25.02.2017
Omg, en voi lopettaa tämän tuoksun nuuhkimista!!! Saan todella paljon kommentteja, kun käytän tätä. Tuoksuu hieman makeisilta ja ei ole liian vahva. Kärsin migreenistä, joten en kestä voimakkaita tuoksuja, ja tämä juuri täydellinen tuoksu minulle. Suosittelen todella kaikille, jotka kärsivät samasta ongelmasta :)

Lisätietoja

Mon Paris EdP on kukkainen chypre-tuoksu, joka tuntuu modernilta, intensiiviseltä ja aistilliselta. Tuoksusta huokuu moderni, impulsiivinen ja viettelevä pariisilainen rakkaustarina.
Mon Paris EdP on perinteinen ja klassinen chypre-kukkaistuoksu. Tuoksussa on modernia vivahdetta: kukkaisen ja valkoisen chypren raikkaampi versio, joka tuntuu jännittävältä ja viettelevältä. Uusi valkoinen chypre-akordi antaa tuoksulle puhtaan ja raikkaan tunnun, ja kukkainen sydäntuoksu sekä patsulin ja myskin pohjatuoksu tekevät tuoksusta tasapainoisen, mystisen voimakkaan ja raikkaan.
Herra Saint Laurent löysi vuosien ajan inspiraationsa Pariisista: vapaasta, spontaanista ja intensiivisestä kaupungista. Hänen sydämensä on Pariisissa, ja se on pariisilaisen rakkauden ikuinen symboli, aivan kuten Mon Paris -tuoksukin. Pariisissa kaikki on mahdollista.
Koko:30 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331