Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil Hex

Arvio
Valitse väri
Hex
Hinta
22 €
Etsi tuote myymälästä
Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
24/7 Glide-On Lip Pencil
p88293362
v89102867
Urban Decay
EUR
22
Pohjusta ja korosta huulia Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencilillä, ja levitä sen jälkeen huulille kynän sävyyn sopivaa Vice Lipstick -huulipunasävyä. Entä tulos? Kestävä ja upean värinen ilme.
Urban Decayn 24/7 Glide-On Lip Pencil saattaa sinut toimintavalmiiksi.
Pitkäkestoinen ja vedenkestävä huultenrajausväri levittyy huulille kevyesti ja tuottaa kestävän värin ja selkeän rajauksen. Saatavilla on laaja sävyvalikoima (joista jokaiselle löytyy vastine Vice Lipstick -valikoimasta).
Väri pysyy teitpä mitä tahansa (kyllä, aivan mitä tahansa). Kun värjäät 24/7 Lip Pencilillä koko huulet, huulet ovat valmiit ottamaan vastaan huulipunan tai -kiillon, ja väri pysyy mahdollisimman pitkään. Huultenrajausväri estää myös väriä leviämästä päivän aikana.
Urban Decayn pitkäkestoinen ja vedenkestävä koostumus levittyy helposti, säilyttää voidemaisuutensa ja korostaa huulia kauniilla värillä. Toisin kuin monet vedenkestävät huultenrajausvärit 24/7 ei koskaan tunnu kuivalta eikä epämiellyttävältä. Kosteuttava E-vitamiini, jojobaöljy ja puuvillansiemenöljy ravitsevat huulia jokaisella levityskerralla. Värimerkintä helpottaa juuri halutun värin löytämistä (vaikka kynä olisi laukun pohjalla).
Paino:
8 g
Sävy:
Punainen
Lopputulos:
Neutral
EAN:
3605971216558
Inspiroidu
Beauty Test: Löydä sinulle paras maskara

Beauty Test: Löydä sinulle paras maskara

Beauty test: Löydä sinulle parhaat irtoripset

Beauty test: Löydä sinulle parhaat irtoripset

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331