Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Warm
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Warm
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Warm
Kampanja -20%
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Warm
p88298843
v89834633
Urban Decay
EUR
19.04

Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Warm

Urban Decay

Piilota kauneusvirheesi luonnollisesti. Urban Decayn Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer tuottaa kerrostettavan tasaisen ja selkeän mattatuloksen.
19,04 €
23,80 €
Fair Warm
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Emmi | 7.04.2019
Hyvä tuote kevyempään peittämiseen tai esim. Kasvojen korostuksien tekoon.
Emma | 4.04.2019
Kevyt mutta peittävä, levittyy hyvin ja pysyy kasvoilla koko päivän, kun peitevoiteen kiinnittää puuterilla. Löytyy sävyjä myös vaalealle iholle.
Lena | 9.12.2018
Ei peittävä, todella kuiva ja harmikseni yksi huonoimmista peitevoiteista mitä olen koskaan ostanut. Tuotteessa on niin vähän väriä ja peittävyyttä, että se on yhtä tyhjän kanssa.

Lisätietoja

Piilota kauneusvirheesi luonnollisesti. Urban Decayn Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer tuottaa kerrostettavan tasaisen ja selkeän mattatuloksen. Ultrakevyt koostumus saa hetkessä aikaan täysin peittävän tuloksen. Naked Skin Concealer sisältää runsaasti iholle hyvää tekeviä ainesosia. Matrixyl 3000 sisältää ryppyjen muodostusta ehkäiseviä peptidejä ja parantaa ihon nuorekasta ulkonäköä ja kimmoisuutta. Japanilainen vihreä tee auttaa ehkäisemään hienojen juonteiden syntymistä. Litsistä valmistettu Litchiderm™ auttaa suojaamaan ihoa kuivumiselta ja saa ihon näyttämään hehkuvammalta ja kuulaammalta. Natriumhyaluronaatti auttaa ihoa imemään ja sitomaan kosteutta. Tuote on pakattu kätevään ja mukaan otettavan kokoiseen, kauniiseen pulloon, joka muistuttaa Urban Decayn Naked Skin Liquid Makeup -pulloa mutta on pienempi. Nykyaikainen levitin annostelee tuotetta juuri oikean määrän ja on riittävän pehmeä käytettäväksi herkällä silmänympärysiholla. Naked Skin Concealerista on saatavilla useita sävyjä, jotka sopivat Naked Skin Powder Foundationin sävyihin. Sävyn nimi auttaa löytämään valikoimasta sinulle parhaiten sopivan: alku kertoo sävyn tummuuden ja loppu ihon pohjasävyn.
Ihotyyppi:Kuiva|Sekaiho|Rasvoittuva|Herkkä|Ikääntynyt|Ongelmaiho|Normaali
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331