Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Pro Contour Shapeshifter Brush

Pro Contour Shapeshifter Brush

Urban Decay

Oletko valmis viemään contouring-meikkisi seuraavalle tasolle?
38 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Oletko valmis viemään contouring-meikkisi seuraavalle tasolle? Urban Decayn UD Pro Contour Shapeshifter Brush on suunniteltu erityisesti käyttäväksi Naked Skin Shapeshifterin kanssa (UD:n setti, joka sisältää kaiken mitä tarvitse contouraamiseen, värien korjaamiseen ja korostamiseen). Tässä kaksoisharjassa on toisessa päässä sivellin ääriviivojen luomiseen ja värien korjaamiseen ja toisessa päässä iso sivellin korostukseen. Kyseessä on ainutlaatuinen muodon ja toimivuuden yhdistelmä.
Contouring-tekniikka vaatii harjoittelua, ja oikeilla työvälineillä on merkitystä. Riippumatta siitä, millaista ilmettä tavoittelet, tarvitset UD Pro Contour Shapeshifter Brush -siveltimen. Siveltimellä tuote on helppo levittää iholle ja tasoittaa reunat. Isolla siveltimellä luot virheettömän, hehkuvan ”juuri heränneen” ilmeen.
Siveltimen varsi on valmistettu kierrätysalumiinista, ja superpehmeät synteettiset harjakset (jotka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista) jäljittelevät luonnonharjaksia. Lisäbonus: Synteettisiin harjaksiin ei tartu bakteereja kuten huokoisin eläintenharjaksiin, joten se on helpompi puhdistaa ja on hygieenisempi.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Monivärinen
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331