Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
24/7 Glide-On Eye Pencil Perversion
24/7 Glide-On Eye Pencil Perversion

24/7 Glide-On Eye Pencil Perversion

Urban Decay

24/7 Glide-On Eye Pencil -rajauskynässä on palkittu, kestävä ja vedenkestävä koostumus. Se on epäilemättä markkinoiden paras silmienrajauskynä.
21,50 €
Perversion
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
24/7 Glide-On Eye Pencil
p88286892
v88286898
Urban Decay
EUR
21.5

Tuotearvostelut

Emilia | 13.05.2019
Ainoa eyeliner joka on minulla oikeasti pysynyt paikoillaan! Ei leviä päivän mittaan edes vesirajasta, mutta lähtee silti yhtä helposti pois kuin mikä tahansa muu rajauskynä.
Krista | 9.04.2019
Hain kynää joka oikeasti pysyy paikoillaan koko päivän, ja tätä parempaa en vielä ole löytänyt (eikä varmaan löydykään). Tuotetta ei tarvitse lisätä päivän mittaan, ja väri on oikeasti kunnon musta!
Vilma | 4.04.2019
Helposti levitettävä, kestävä lopputulos. Helppo levittää pistemäisesti myös alaluomelle, ilman että näyttää ihan kamalalta. Smoke värinä taittuu yllättävän paljon siniseen.

Lisätietoja

24/7 Glide-On Eye Pencil -rajauskynässä on palkittu, kestävä ja vedenkestävä koostumus. Se on epäilemättä markkinoiden paras silmienrajauskynä. Sametinpehmeä koostumus tuntuu levitettäessä voidemaiselta, väri kuivuu nopeasti ja kestää koko päivän.
Vedenkestävän rajauskynän koostumus ei koskaan ennen ole ollut näin voidemainen ja näin kestävä. Edistynyt ja vedenkestävä koostumus sisältää 50 % kosteuttavia aineosia (muun muassa jojobaöljyä, E-vitamiinia ja puuvillansiemenöljyä). 24/7 Eye Pencil levittyy iholle kevyesti ja tuottaa kestävän ja kauniin värin.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331