Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Eyeshadow Blackout
Eyeshadow Blackout

Eyeshadow Blackout

Urban Decay

Urban Decay Eyeshadow -luomivärissä on kevyt ja silkinpehmeä koostumus sekä voimakas väri, joka kestää tunteja kertymättä hienoihin juonteisiin.
20,20 €
Blackout
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Jenni | 23.02.2018
Olen käyttänyt sävyä Sin arkimeikissäni päivittäin nyt yli 2 vuotta, eikä edes luomivärin pohja näy vielä. Todella riittoisa. Vahva pigmentti, ja pysyy luomilla koko päivän, varsinkin UD:n luomiväriprimeriin yhdistettynä.
Emilia A. | 21.02.2018
Tätä mustempaa luomiväriä saa hakea! Todella pigmenttinen, eikä kuulla läpi. Ei ollenkaan harmahtava levitettäessä. Samettisen pehmeä koostumus ja helppo häivyttää.

Lisätietoja

Urban Decay Eyeshadow -luomivärissä on kevyt ja silkinpehmeä koostumus sekä voimakas väri, joka kestää tunteja kertymättä hienoihin juonteisiin. Parasta tuotteessa on, että luomivärejä on saatavilla kaikissa mahdollisissa väreissä. Voit siis valita juuri haluamasi värin ja kiiltoasteen.
Silkinpehmeä luomiväri sisältää Urban Decayn patentoitua Pigment Infusion System™ -ainesosaa, joka saa aikaan kauniin ja kestävän värin. Entä tulos? Intensiivinen väri. Väri, joka kestää koko päivän. Kimaltava ja glamouria tihkuva lopputulos. Silkinpehmeä väri, jolla saa halutun peittävyyden kerrostamalla tai häivyttämällä.
Saatavilla viisi kiiltoastetta: hohtava, duotone, matta, satiini ja kimaltava.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331