Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Troublemaker Mascara 3 g
Troublemaker Mascara 3 g

Troublemaker Mascara 3 g

Urban Decay

Superpaksut, superpitkät ja upeat ripset. Urban Decay Troublemaker Mascara tuuheuttaa ripsiä ja tekee niistä seksikkäät, taipuisat ja intensiivisen mustat.
14 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Troublemaker Mascara
p89898554
v89898556
Urban Decay
EUR
14

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Superpaksut, superpitkät ja upeat ripset. Urban Decay Troublemaker Mascara tuuheuttaa ripsiä ja tekee niistä seksikkäät, taipuisat ja intensiivisen mustat. Tarkka koostumus tuuheuttaa, pidentää ja erottelee ripsiä. Kun väriä levitetään, UD:n oma harja tarttuu ripsiin ja taivuttaa niitä. UD on täyttänyt ripsivärin upeilla ominaisuuksilla – ripsistä tulee paksummat, uskomattoman pitkät ja täydellisesti erotellut.
Hankkiudu hankaluuksiin badass-ripsiesi kanssa – tämä ripsiväri selviää myös skandaalinkäryisistä öistä. Troublemaker kestää kuumat hetket, pitkät yöt ja näyttää hyvältä myös seuraavana aamuna. UD on testannut tämän: ripsiväri kestää niin saunan, lumilautailun kuin seksinkin! Koostumus pysyy täydellisenä ja paakkuuntumattomana niin monessa kerroksessa kuin haluat. Mitä enemmän metkuja, sen parempi.
UD:n huipputekninen koostumus sisältää kahta erilaista mustaa pigmenttiä, jotka ovat tummempia kuin synkimmät ajatuksesi (eli aika synkkiä, vai mitä?). Troublemaker-ripsiväri sisältää hentoja piidioksidihiukkasia ja erittäin kevyitä kuituja, jotka tuuheuttavat ripsiä tekemättä niistä raskaan tuntuisia. Vitamin E ja pantenoli hoitavat ja ravitsevat, ja yhdessä polymeerien kanssa ne saavat värin kiinnittymään ripsiin paremmin – väri ei varise, tahmaa tai valu.
UD:n itse suunnittelema harja on täysin ainulaatuinen. Se kampaa ja erottelee ripset siten, että ripsiä näyttää olevan moninkertainen määrä. Pienet ja tarkat koukut tarttuvat ripsiin ja vetävät tuotetta ripsiin kauttaaltaan, mikä luo moninkertaistavan vaikutelman. Harja levittää ripsiä kun väriä levitetään, erottelee ne ja taivuttaa jokaista ripseä sekä varmistaa, että väriä levittyy juuri oikea määrä. Lisäksi harja on suunniteltu siten, että se saavuttaa myös silmän sisäkulman pienimmät ripset riippumatta siitä, missä asennossa harjaa pidetään.
Troublemaker Mascara toimitetaan monisärmäisessä ja prismakuvioisessa pakkauksessa.
Vielä seksikkäämmät ripset saat valmistelemalla ne Subversion Lash Primer -tuotteella.
*Perustuu 3D-tuuheusanalyysiin tutkimuksessa, johon osallistui 34 koehenkilöä.
Koko:3 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331