Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Contour Kit Light to Medium

Contour Kit Light to Medium

Anastasia

Täydellinen varjostus- ja korostus-paletti ammattikäyttöön sekä meikkiharrastajille. Sisältää 6 eri sävyä, joilla muotoilet, varjostat ja korostat kasvojesi piirteitä.
59 €
Light to Medium

Tuotearvostelut

Saara | 11.03.2018
Paras contour kit jokapäiväiseen käyttöön! Hyvät värit joista löytyy jokaisen sävyyn sopiva paletti! Hyvin pigmenttiä ja erittäin riittoisa. Luottotuote!
Roosa | 8.03.2018
Paras contourkit mitä on! Korostaa kauniisti kasvojen piirteitä ja blendautuu myös hyvin. Korostusväri voisi olla hieman intensiivisempi, mutta muuten täydellinen paletti.
Vilma | 7.03.2018
Täydellinen contour paletti hyvillä sävyillä ja korkealla pigmentillä

Lisätietoja

Täydellinen varjostus- ja korostus-paletti ammattikäyttöön sekä meikkiharrastajille. Sisältää 6 eri sävyä, joilla muotoilet, varjostat ja korostat kasvojesi piirteitä. Saatavilla kolmessa eri sävyssä: Light to medium, Medium to tan ja Tan to deep.
Sävy:Monivärinen
Lopputulos:Neutral
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331