Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Contour Kit Light to Medium
ONLY AT KICKS

Contour Kit Light to Medium

Anastasia

Täydellinen varjostus- ja korostus-paletti ammattikäyttöön sekä meikkiharrastajille. Sisältää 6 eri sävyä, joilla muotoilet, varjostat ja korostat kasvojesi piirteitä.
59 €

Tuotearvostelut

Tiina | 30.09.2018
Ostin tämän heti, kun ABH tuli Kicksille myyntiin. Heittämällä paras varjostuspaletti, mitä olen käyttänyt. Hyvät värit, joissa runsaasti pigmenttiä ja helpot häivyttää. Lämpimämpi tumma väri menee hyvin bronzerina ja reissussa teen tällä usein silmämeikit - neutraali korostusväri on mun vaalealle iholle täydellinen luomivärin häivytykseen. Ai niin: vieläkin kaikki napit kuin uusia, ja viides tähti ekologisuudesta, koska palettiin voi ostaa uudet napit loppuneiden tilalle.
Saara | 11.03.2018
Paras contour kit jokapäiväiseen käyttöön! Hyvät värit joista löytyy jokaisen sävyyn sopiva paletti! Hyvin pigmenttiä ja erittäin riittoisa. Luottotuote!
Roosa | 8.03.2018
Paras contourkit mitä on! Korostaa kauniisti kasvojen piirteitä ja blendautuu myös hyvin. Korostusväri voisi olla hieman intensiivisempi, mutta muuten täydellinen paletti.

Lisätietoja

Täydellinen varjostus- ja korostus-paletti ammattikäyttöön sekä meikkiharrastajille. Sisältää 6 eri sävyä, joilla muotoilet, varjostat ja korostat kasvojesi piirteitä. Saatavilla kolmessa eri sävyssä: Light to medium, Medium to tan ja Tan to deep.
Sävy:Monivärinen
Lopputulos:Neutral
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331