Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Contour Kit Light to Medium
ONLY AT KICKS

Contour Kit Light to Medium

Anastasia

Täydellinen varjostus- ja korostus-paletti ammattikäyttöön sekä meikkiharrastajille. Sisältää 6 eri sävyä, joilla muotoilet, varjostat ja korostat kasvojesi piirteitä.
59 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Contour Kit
p042423
v86357258
Anastasia
EUR
59

Tuotearvostelut

Emmi | 7.04.2019
Klassikkopaletti joka kaikkien pitäisi omistaa. Värit ovat hyvät ja todella pigmenttiset. Paletti on kestänyt minulla päivittäisessä käytössä todella pitkään, eli on maksanut itsensä täysin takaisin!
Emelie | 5.05.2017
Uskomattoman hyvä contour kit, joka hoitaa hommansa. Hyvät värit ja helppokäyttöinen. Tämän setin avulla todella saa iholle hehkua: tunnen itseni kuin uudeksi ihmiseksi. Kaikilla pitäisi olla tämä tuote!
Hannah | 3.03.2017
Riittoisa tuote, joka kestää pitkään! Runsaspigmenttinen ja helppo levittää kerroksittain. Värit sopivat minulle hyvin, mutta olisi hyvä olla hieman vaaleampi vaihtoehto meille, jotka olemme todella kalpeita, koska tummempi väri voi näyttää likaiselta, jos siveltimellä painaa hieman liikaa.

Lisätietoja

Täydellinen varjostus- ja korostus-paletti ammattikäyttöön sekä meikkiharrastajille. Sisältää 6 eri sävyä, joilla muotoilet, varjostat ja korostat kasvojesi piirteitä. Saatavilla kolmessa eri sävyssä: Light to medium, Medium to tan ja Tan to deep.
Sävy:Monivärinen
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331