Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Duralash Individual Knotted Flare Medium Black
Duralash Individual Knotted Flare Medium Black

Duralash Individual Knotted Flare Medium Black

Ardell

Ardell Duralash Individuals Mini ovat valmiiksi taivutettuja, vedenkestäviä ja kevyitä irtoripsitupsuja, jotka saavat aikaan luonnollisen lopputuloksen. Helppo kiinnittää.
8 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Duralash Individual Knotted Flare Medium Black
p857127a
v31835937
Ardell
EUR
8

Tuotearvostelut

Ansku | 20.02.2019
Tosi edulliset ja helpot kiinnittää! Näillä voi luoda just niin luonnollisen tai dramaattisen lookin kun haluaa, mikä on tosi hyvä arkea ja bileiltoja ajatellen. Ultimaattisesti parhaat ripset!

Lisätietoja

Ardell Duralash Individuals Mini ovat valmiiksi taivutettuja, vedenkestäviä ja kevyitä irtoripsitupsuja, jotka saavat aikaan luonnollisen lopputuloksen. Helppo kiinnittää. Pakkaus sisältää 56 ripsitupsua, jotka sopivat täydellisesti ripsirivin täydentämiseen.
Kasta irtoripset liimaan ja kiinnitä ne ripsiisi. Huolehdi siitä, ettet kiinnitä niitä ripsilinjaan, vaan vain omiin ripsiisi. Voit käyttää pinsettejä irtoripsien kiinnittämiseen. Voidaan käyttää myös levittämällä liimaa koko ripsille, jos haluat tuloksen kestävän vain yhden illan.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331