Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Studio Effects Wispies
Studio Effects Wispies

Studio Effects Wispies

Ardell

Ardell on maailman suurin irtoripsien valmistaja ja tarjoaa mahtavan valikoiman korkealaatuisia ripsi- ja kulmakarvatuotteita, jotka ovat meikkitaiteilijoiden suosiossa kaikkialla maailmassa.
7,60 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Studio Effects Wispies
p89515463c
v89515466
Ardell
EUR
7.6

Tuotearvostelut

Tula | 13.05.2019
Parhaat irtoripset! Asettuu nätisti, ei purista ei paina mistään. Sopii meikkiin kuin meikkiin!
Tiia | 4.04.2019
Täydelliset ripset! Näyttävät, mutta sopii myös arkikäyttöön, eli ei mitkään överit
Viivi | 8.09.2018
Todella hienot ja kauniit, muttei kuitenkaan liian överit ripset. Sopii luonnollisemman, mutta hieman näyttävämmän lookin haluavalle.

Lisätietoja

Ardell on maailman suurin irtoripsien valmistaja ja tarjoaa mahtavan valikoiman korkealaatuisia ripsi- ja kulmakarvatuotteita, jotka ovat meikkitaiteilijoiden suosiossa kaikkialla maailmassa. Ardellin irtoripset on helppo ja nopea kiinnittää, ja ne saavat ripset näyttämään luonnollisen kauniilta ja tuuheilta. Saatavana on monia eri malleja, joista löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivat ripset, halusitpa luonnollisen tai näyttävän dramaattisen ilmeen. Ardell-irtoripset valmistetaan aidoista karvasta, joten voit käyttää niitä tavallisen ripsivärisi kanssa yhä uudelleen ja uudelleen.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331