Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti. Tilaa viimeistään 12.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee PostNord kirjelähetyksiä).

Skin Reviver Power Greens Ferment 14 ml

Skin Reviver Power Greens Ferment 14 ml

Bobbi Brown

Kun iho kaipaa elinvoimaa ja näyttää väsyneeltä, Skin Reviver antaa iholle uutta energiaa antioksidanteilla, joista iho saa tärkeitä ravinteita ja jotka suojaav...
42,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Skin Reviver Power Greens Ferment
p89413646
v89413647
Bobbi Brown
EUR
42.5

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kun iho kaipaa elinvoimaa ja näyttää väsyneeltä, Skin Reviver antaa iholle uutta energiaa antioksidanteilla, joista iho saa tärkeitä ravinteita ja jotka suojaavat ympäristön vaikutuksia vastaan. Lopputuloksena on kirkkaampi, täyteläisempi ja raikkaampi iho.
Skin Reviver - Power Greens Ferment sisältää tehokkaan yhdistelmän luonnollisia ravintoaineita: Bobbin vahvistava Power Greens Ferment sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka rauhoittavat ihoa ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Chlorella-uutteesta ja Energen-yhdistelmästä iho saa tärkeitä ravintoaineita ja uutta energiaa.
Levitä 2–3 pisaraa puhtaalle iholle kaksi kertaa päivässä. Noudata sitten Bobbi Brown -ihonhoitorutiiniasi. Levitä Skin Reviver ennen muita ihonhoitotuotteita.
Koko:14 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331