Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Long Wear Gel Eyeliner Black Ink
Long Wear Gel Eyeliner Black Ink
2 silmämeikkituotetta -20%

Long Wear Gel Eyeliner Black Ink

Bobbi Brown

Palkittu rajaustuote on yhtä tarkka kuin nestemäinen rajausväri ja yhtä helppokäyttöinen kuin geelipohjainen tuote.
27 €
Black Ink
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Jemina | 19.02.2019
Pitkäkestoinen ja helppo levittää. Väri sepia, on lempparini. Tuote ei kuivu pakkauksen sisään, käyttökelpoinen ja riittää yli vuodeksi päivittäisellä käytöllä.
Anne-Maria | 11.03.2018
Bobbin geelirajaus on aivan erinomaisesti pysyvä, ei suttaa. Purkki kestää aktiivisessa läytössä n. 1v. Ehdottomasti paras tuote.

Lisätietoja

Palkittu rajaustuote on yhtä tarkka kuin nestemäinen rajausväri ja yhtä helppokäyttöinen kuin geelipohjainen tuote. Käyttö: Kasta Ultra Fine Eyeliner Brushin kärki geeliin (kostuta molemmat siveltimen puolet). Jos tuotetta on siveltimessä liikaa, pyyhi ylimääräinen pois ennen silmiin levittämistä. Levitä tuote nopeasti, sillä se kiinnittyy ihoon kuivuessaan. Poistetaan Instant Long-Wear Makeup Remover -meikinpoistoaineella.
Kasta Ultra Fine Eyeliner Brushin kärki geeliin (siveltimen on oltava geelin peitossa molemmin puolin). Pyyhi liika tuote paperiliinaan ennen rajaamista. Tee rajaus nopeasti, koska tuote kiinnittyy ihoon kuivuessaan. Rajausvärin voi poistaa Instant Long-Wear Makeup Removerilla.
Koko:3 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331