Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Bobbi Brown

Newyorkilainen brändi Bobbi Brown antaa naisille mahdollisuuden omaksua yksilöllisyytensä ja tuoda esiin luonnollista kauneuttaan. Bobbi Brownille kauneus on ainutlaatuista – ei koskaan täydellistä.  Brändin tavoitteena on antaa jokaiselle naiselle työkaluja ja tietoa parhaiden puoliensa korostamiseen. Tarkoitus ei ole muuttaa sitä, mitä näet, vaan tuoda esiin sitä, kuka olet. Itsevarmuus on tärkeintä, ja meikki on työkalu, jonka avulla vahvistat luonnettasi, hehkuasi ja tyyliäsi. Bobbi Brownin tuotteet on luotu antamaan luonnollinen, heleä ja hyvinvoivalta näyttävä lopputulos. Tutustu omiin yksilöllisiin piirteisiisi ja tuo niitä esiin!

Meikkipohja

Huulet

Silmämeikki

Kulmakarvat

54 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020