Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Long-Wear Cream Shadow Stick Golden Pink

Long-Wear Cream Shadow Stick Golden Pink

Bobbi Brown

Long-Wear Cream Shadow Stickiä voisi kuvailla näin: "Helppokäyttöinen ja todella tehokas.
34,50 €
Golden Pink
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Jemina | 19.02.2019
Kiireisten aamujen pelastus. Helppo levittää ja pysyy hyvin luomilla. Ihania sävyjä. Matkoilla kätevämpi kuin perinteiset, puuteriset luomivärit.
Sanni | 9.04.2018
Helppo käyttää ja kiireisten aamujen pelastaja. Levittyy myös lyhytkarvaisella siveltimellä hyvin - kunhan ensin laittaa väriä luomelle. Ja pysyy hyvin koko päivän. 10+
Linda | 21.02.2018
Todella pigmenttinen ja kiiltävä luomiväripuikko. Kestää pitkään ja helppo levittää sormilla, siveltimen kanssa vaikeampi työstää.

Lisätietoja

Long-Wear Cream Shadow Stickiä voisi kuvailla näin: "Helppokäyttöinen ja todella tehokas." Koostumus levittyy silmäluomelle helposti, ja se sopii luomiväriksi tai silmien rajaamiseen ja korostamiseen sekä sumusilmäilmeen luomiseen. Saatavilla on houkuttelevia sävyjä, jotka kestävät jopa kahdeksan tuntia paakkuuntumatta, varisematta ja haalistumatta. Helppo käyttää.
Sävy:Vaaleanpunainen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331