Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Dual Ended Foundation Brush

Dual Ended Foundation Brush

Elizabeth Arden

Uusi kaksipuolinen meikkisivellin on erinomainen väline, kun haluat tasaisen ja sileän lopputuloksen. Sydämenmuotoinen pää myötäilee kasvojen linjoja, kun levität meikkivoidetta.
29 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Dual Ended Foundation Brush
p88716297
v88716298
Elizabeth Arden
EUR
29

Lisätietoja

Uusi kaksipuolinen meikkisivellin on erinomainen väline, kun haluat tasaisen ja sileän lopputuloksen. Sydämenmuotoinen pää myötäilee kasvojen linjoja, kun levität meikkivoidetta. Pienempi vino pää sopii taas tarkkuutta vaativaan levitykseen.
Levitä PREVAGE® Anti-Aging Foundation ensiksi kasvojen keskiosaan ja sitten sivuille, niin saat tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen. Siveltimen sydämenmuotoinen pää seuraa kasvojen luonnollisia linjoja, kun taas pieni litteä pää sopii peitevoiteen levittämiseen ja kohtiin, joihin voi olla hankala levittää meikkivoidetta kuten nenän ympärille ja silmäkulmiin.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331