Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Silmät

158 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Luomivärisivellin tai -harja auttaa levittämään luomiväriä tai eyelineria tasaisesti. Siveltimestä on erilaisia malleja. Suuremmilla siveltimillä levitetään vaaleammat pohjasävyt. Pienemmillä, viistetyillä siveltimillä saat tehtyä luomelle tarkan meikin tai utuisen smoky eye -meikin. Ovaalin muotoisilla pidemmillä ja pehmeillä siveltimillä, eli häivytyssiveltimillä, voi häivyttää rajoja eri sävyjen välillä. Nestemäisen eyelinerin levitykseen ylä- ja alaluomille on myös oma sivellin. Viistetyt meikkisiveltimet ovat erinomaisia myös kulmakarvojen värittämiseen kulmavärillä.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331