Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

30 Day Treatment 15 ml
30 Day Treatment 15 ml
30 Day Treatment 15 ml
30 Day Treatment 15 ml
Kampanja -20%

30 Day Treatment 15 ml

Bioeffect

AINUTLAATUINEN ANTI-AGE-HOITO, JOSSA ON KOLMEA SOLUAKTIVOIJAA BIOEFFECT® 30 DAY TREATMENT on fantastinen anti-age-hoito, joka yhdistää kolmea soluaktivoijaa ainutlaatuisella tavalla.
200 €
250 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
30 Day Treatment
p89139285
v89139286
Bioeffect
EUR
200

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

AINUTLAATUINEN ANTI-AGE-HOITO, JOSSA ON KOLMEA SOLUAKTIVOIJAA
BIOEFFECT® 30 DAY TREATMENT on fantastinen anti-age-hoito, joka yhdistää kolmea soluaktivoijaa ainutlaatuisella tavalla. Markkinoilta ei löydy vastaavalla tavalla vaikuttavaa tuotetta.
Kolme soluaktivoijaa, EGF, IL-1a ja KGF, esiintyvät luonnostaan suurissa määrin nuoressa ihossa ja vaikuttavat yhdessä orvaskedessä ja verinahassa – kahdessa pääasiallisessa ihokerroksessa.
EGF ja KGF vaikuttavat yhdessä ihon ulommassa kerroksessa. Ne uudistavat ihon rakennetta, silottavat ihokerrosta ja heleyttävät
• EGF ja IL-1a vaikuttavat yhdessä ihon sisemmässä kerroksessa. Ne lisäävät kosteutta ja parantavat ihon kimmoisuutta ja vahvuutta
• Nämä kolme soluaktivoijaa parantavat ihoa huomattavasti.
Ihosta tulee kiinteämpi, heleämpi ja nuorekkaamman näköinen
BIOEFFECT® 30 DAY TREATMENT on ensimmäinen ja ainoa ihonhoitotuote, joka sisältää kolmea eri kasvipohjaista, ihon omia soluaktivoijia muistuttavaa soluaktivoijaa.
BIOEFFECT® 30 DAY TREATMENT -hoitoa käytetään puhtaalle iholle aamuin illoin 30 päivän ajan. Kun iho on pesty, levitä 3–4 tippaa kasvoille ja kaulalle; taputtele varovasti silmänympärysiholle. Anna tuotteen imeytyä ihoon noin 10–15 minuutin ajan ennen muiden tuotteiden levittämistä. Yöksi ei tarvita muita tuotteita.
Käytä 1–4 kertaa vuodessa ihon kunnon mukaan.
Älä käytä samanaikaisesti öljypohjaisten tuotteiden kanssa, esimerkiksi öljypohjaisen meikinpoistoaineen kanssa, sillä ne haittaavat EGF-aktiiviaineen toimintaa.
Koko:15 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331