Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

ONLINE ONLY! Kaikki* -20%. Kirjaudu sisään & käytä koodia: KICKS20. *Vain KICKS Club -jäsenille tai jäseneksi liittyville 27.-29.5. osoitteessa kicks.fi. Ei koske BYREDO, DIOR ja Jo Malone -tuotteita eikä lahjakortteja.

Kuuntele läheistäsi vaikeina aikoina

Moni kärsii mielenterveyden häiriöistä jossain elämänsä vaiheessa. Kun läheisesi voi huonosti, voit tukea häntä. Nämä asiantuntijavinkit auttavat sinua auttamaan.

MIELENTERVEYS ON KICKSIN sydäntä lähellä. Puhumalla mielen hyvinvoinnista kanavillamme ja lähettiläittemme kanssa, haluamme edistää mielenterveyttä sekä lisätä aihetta koskevaa tietämystä. Vuodesta 2016 lähtien KICKS on tukenut useita mielenterveyden parissa työskenteleviä organisaatioita pohjoismaissa. Yksi näistä on MIELI Suomen Mielenterveys ry. Yhdistys muun muassa kouluttaa vapaaehtoisia tukemaan mielenterveyden häiriöistä kärsiviä henkilöitä.

Miksi on tärkeää löytää joku, joka kuuntelee?
– Jokainen ansaitsee tulla kuulluksi jokaisessa kohtaamisessa – niin perheessä, opinnoissa, työpaikalla, harrastuksissa kuin terveydenhuollossa. Kuuntelemalla aidosti voimme jokainen lisätä toistemme hyvinvointia, rakentavaa vuorovaikutusta ja olla mukana rakentamassa osallistavampaa yhteiskuntaa. Kuulluksi tuleminen vahvistaa mielenterveyttämme ja hyvinvointiamme. Kun tulemme kuulluksi, koemme olevamme tärkeitä ja hyväksyttyjä.

Miksi kuuntelu on tärkeä osa MIELI ry:n toimintaa?
– Kuunteleminen syventää ihmissuhteitamme. Kokemusten jakaminen ja asioiden pohtiminen yhdessä lisäävät keskinäistä luottamusta. Kuulluksi tuleminen lisää itsemyötätuntoa. Suhtaudumme usein itseemme turhan ankarasti. Se, että joku toinen suhtautuu meihin lempeästi, auttaa suhtautumaan itseemme armollisemmin.

Miten kuuntelu ja kuulluksi tuleminen vaikuttavat?
– Kuunteleminen ja kuulluksi tuleminen parantavat fyysistä terveyttämme. Lämmin, aito vuorovaikutus rentouttaa. Se laskee sydämen sykettä ja verenpainetta ja lisää mielihyvähormonien eritystä kehossamme. Kuunteleminen lisää yhdenvertaisuutta ja osallisuutta. Aito kiinnostus toista kohtaan tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja auttaa ymmärtämään erilaisuutta.

7 VINKKIÄ VAIKEIDEN AIHEIDEN KUUNTELEMISEEN

Tarvitsemme enemmän kuuntelijoita. Monille on vaikeaa kertoa oma-aloitteisesti voinnistaan. Avautumisen hetkellä kuuntelijan reagoinnilla on suuri merkitys. Nämä seitsemän vinkkiä auttavat sinua olemaan parempi kuuntelija, kun läheisesi puhuu vaikeasta aiheesta.

1. OLE LÄSNÄ.
Se, että olet läsnä ja osoitat kuuntelevasi, merkitsee enemmän kuin aavistatkaan.

2. OSOITA RAKKAUTTA JA HUOLENPITOA.
Moni ongelmistaan puhuva pelkää tulevansa tuomituksi tai torjutuksi. Kysy, saatko halata.

3. PYSY RAUHALLISENA.
Ongelmistaan puhuva saattaa pelätä, että suutut tai tulet surulliseksi. Käsittele omat reaktiosi, mutta vasta keskustelun jälkeen.

4. OSOITA, ETTÄ USKOT KUULEMAASI.
Raskaita salaisuuksia kantava kenties pelkää, ettei häntä uskota. Kuuntele kyseenalaistamatta.

5. ÄLÄ LUPAA LIIKOJA.
Tee selväksi, ettei sinulla ole vastausta kaikkiin kysymyksiin, mutta voit parhaan kykysi mukaan selvittää eri vaihtoehtoja ja auttaa henkilöä hakemaan apua.

6. KIITÄ LUOTTAMUKSESTA.
Osoittaa suurta luottamusta avautua henkilökohtaisista ongelmista. Kiitä luottamuksesta ja ilmaise, että puhuminen on merkki vahvuudesta ja rohkeudesta.

7. KUUNTELE OMIA TARPEITASI.
Vaikeiden aiheiden käsittely voi herättää kuulijassa pelkoa, huolta ja riittämättömyyden tunnetta. Kysy itseltäsi keskustelun jälkeen ”Mitä minä tarvitsen?” Ota apua vastaan, jotta kykysi kuunnella säilyy.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331