Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Hyvää pääsiäistä! 4-11.4 löydät upeita päivittäin vaihtuvia tarjouksia. Katso tarjoukset täältä!

Asiakaspalvelun yhteystiedot

KICKSin asiakaspalvelussa työskentelee koulutettuja meikkitaiteilijoita, kosmetologeja ja parturi-kampaajia, joilla tiiminä on laaja osaaminen niin kauneuden-, ihon- kuin hiustenhoidossakin.

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä kauneusekspertteihimme myös kaikissa yleisissä kysymyksissä koskien esimerkiksi verkkokauppatilaustasi, reklamaatioita tai jos toivot opastusta löytääksesi sinulle parhaiten sopivat tuotteet suuresta valikoimastamme. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja norjaksi.

KICKS Beauty Advent Calendar & 24 days of Beauty
Olemme saaneet tiedon tavarantoimittajaltamme, että jotkut kalenterin tuotteista ovat liikkuneet paikoiltaan. On siis todennäköistä, että jotkut luukut sisältävät kaksi tuotetta tai tietyt tuotteet ovat tippuneet kalenterin pohjalle. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli kalenteristasi puuttuu tuotteita kun olet avannut kaikki 24 luukkua. Autamme mielellämme asian selvittämisessä. 

Aukioloaikamme:

Ma-to: 9.00-21.00
Pe: 9.00-18.00
La-su 11.00- 18.00


Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Puhelinnumero: 09-3489331
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@kicks.fi
Jotta voisimme auttaa sinua kysymyksissäsi mahdollisimman nopeasti, pyytäisimme sinua ilmoittamaan sähköpostissasi mahdollisen jäsennumerosi sekä tilauksiin liittyvissä yhteydenotoissa tilausnumerosi.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331