Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Planet

Me KICKSillä ponnistelemme luodaksemme ja levittääksemme uusia menetelmiä ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja ympäristöstä huolehtimiseksi. Beauty Recycling on edelläkävijä, joka ohjaa asiakkaita hävittämään kauneudenhoitotuotteet ympäristön huomioivalla tavalla. Pyrimme vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä sekä omassa toiminnassamme että arvoketjussamme. 

BEAUTY RECYCLING
Kauneusalalla tietyt tuotteet luokitellaan kosmetiikkajätteeksi. Ne voivat olla ympäristölle vaarallisia, jos ne hävitetään kotitalousjätteen mukana tai kaadetaan viemäriin. Kun tuote on loppunut tai vanhentunut tai sitä ei enää käytetä, se on toimitettava kierrätykseen. Ruotsissa järjestämme yhteistyössä kuntien kanssa kosmetiikkajätteen keräyksen useisiin myymälöihimme. Tavoitteemme on, että keräys voidaan toteuttaa myös Suomen myymälöissämme.

KIERRÄTETYN JA UUSIUTUVAN MATERIAALIN LISÄÄMINEN
Pyrimme varmistamaan, että omien tuotemerkkiemme pakkaukset ovat mahdollisimman kestäviä. Tavoitteemme on, että kaikki omien tuotemerkkiemme pakkaukset ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä vuoteen 2025 mennessä ja että ne on valmistettu kierrätetyistä tai uusiutuvista materiaaleista vuoteen 2030 mennessä. Olemme jättäneet pois muun muassa mustan muovin, koska sen kierrättäminen on vaikeampaa

PIENEMPI HIILIJALANJÄLKI
Pyrimme jatkuvasti pienentämään kasvihuonekaasupäästöjä sekä omassa toiminnassamme että arvoketjussamme. Seuraamme parhaillaan myymälöidemme energiankulutuksen päästöjä työmatkoilla sekä kuljetuksia varastosta myymälään ja asiakkaalle. Olemme alkaneet kartoittaa omia tuotemerkkejämme valmistavien tehtaiden päästöjä ilmastovaikutustemme hallitsemiseksi ja seuraamiseksi. Kaikki KICKSin myymälöissä ja toimistoissa käytettävä sähkö on alkuperämerkittyä ja uusiutuvaa.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331