Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

People

Kauneus on persoonallista – voit itse valita, miten haluat elää ja miltä näyttää. Haluamme innostaa ihmisiä tutkimaan omaa kauneuttaan, ja Beautiful Mindsin avulla pyrimme parantamaan sekä asiakkaiden että työntekijöiden psyykkistä terveyttä. Pyrimme tekemään kauneudenhoitoalasta entistä kestävämmän ja avoimemman, lisäämään monimuotoisuutta ja edistämään entistä osallistavampia ihanteita ja normeja.​

BEAUTIFUL MINDS
Psyykkinen terveys on meille KICKSillä sydämen asia. Puhumalla hyvinvoinnista sekä omilla kanavillamme että yhdessä lähettiläidemme kanssa haluamme lisätä tietoa ja edistää henkistä hyvinvointia. Tuemme psyykkisen terveyden parissa toimivia organisaatioita Pohjoismaissa. Suomessa tuemme MIELI-verkostoa, joka auttaa Sekasin-chatin kautta nuoria, jotta kukaan ei jäisi yksin raskaiden ja vaikeiden ajatusten kanssa.

TUKEVA TYÖYMPÄRISTÖ
Tavoitteenamme on olla hyvinvoiva työpaikka, jossa työntekijämme viihtyvät ja kukoistavat ja jossa on sallittua puhua siitä, miten heillä menee. Pyrimme aktiivisesti edistämään henkistä terveyttä yrityksemme sisällä. Tarjoamme esimerkiksi kaikille työntekijöillemme BlueCall-puhelintukea tasapainon löytämiseksi niin työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin.

MONIMUOTOISUUS JA IHANTEET
AlHaluamme, että kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi KICKSille. Kuvapolitiikkamme avulla pyrimme välttämään kuvamateriaalissamme epäterveitä ihanteita, epäeettistä sisältöä, objektisointia ja epäterveitä valtasuhteita. Pyrimme lisäämään monimuotoisuutta ja tavoittelemaan kulttuurista ja etnistä edustavuutta kaikkialla toiminnassamme: myymälöissämme, toimistoissamme ja johtokunnassamme.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331