Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Toimintatapamme

share.jpg

 

S.H.A.R.E.

Mielenterveyden häiriöt lisääntyvät yhteiskunnassa, ja niihin kuuluu sekä mielenterveysongelmia että psyykkisiä häiriöitä, jotka vaikuttavat päivittäiseen elämään. Vuonna 2016 lanseeratun S.H.A.R.E.-hankkeen tavoitteena on yhdessä asiantuntijaorganisaatioiden kanssa lisätä tietämystä ja rikkoa tabuja.

KICKS haluaa vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan, jonka osa olemme. Meille on tärkeää sitoutua johonkin, joka vaikuttaa moniin työntekijöihimme ja asiakkaisiimme. Sen vuoksi meille on luonnollista osallistua nuorten mielenterveyden edistämiseen.

S.H.A.R.E. lanseerattiin pitkän aikavälin aloitteena vuonna 2016 tavoitteena lisätä asiantuntijaorganisaatioiden avulla tietoa mielenterveydestä ja murtaa mielenterveyden häiriöihin liittyviä tabuja. KICKsin yhteistyöorganisaatiot ovat Tjejzonen Ruotsissa ja Mental Helse Ungdom Norjassa. Etsimme tällä hetkellä uutta yhteistyökumppania Suomesta.

Kosmetiikkajäte

kosmetiskt_avfall.jpg

Suurin osa ihmisistä tietää, että paristot, maalijäämät ja loistelamput on toimitettava kunnan ongelmajätteiden keräyspisteisiin, mutta monet eivät tiedä sitä, että tietyt kauneudenhoitotuotteet luokitellaan myös ongelmajätteeksi, joka on hävitettävä. Puolityhjät pakkaukset, kuten hajuvedet, kynsilakka, kynsilakanpoistoaine, hiusvärit, karvanpoistoaineet ja suihkepullot sisältävät aineita, joita ei tule kaataa wc-pönttöön tai heittää talousjätteisiin. Tyhjät pakkaukset lajitellaan pakkausmateriaalin, esimerkiksi lasin, muovin tai metallin mukaan.

Kosmetiikkajätteiksi lasketaan muun muassa seuraavat kauneudenhoitotuotteet:

  • Kynsilakka
  • Kynsilakanpoistoaine
  • Suihkepullot
  • Hiusvärit
  • Hajuvedet (tyhjät hajuvesipullot lajitellaan lasina)
  • Karvanpoistoaineet
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331