Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

It`s in your eyes! Silmämeikit -20%

Toimintatapamme

share.jpg

S.H.A.R.E.

Mielenterveyden häiriöt lisääntyvät yhteiskunnassa, ja niihin kuuluu sekä mielenterveysongelmia että psyykkisiä häiriöitä, jotka vaikuttavat päivittäiseen elämään. Vuonna 2016 lanseeratun S.H.A.R.E.-hankkeen tavoitteena on yhdessä asiantuntijaorganisaatioiden kanssa lisätä tietämystä ja rikkoa tabuja.

KICKS haluaa vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan, jonka osa olemme. Meille on tärkeää sitoutua johonkin, joka vaikuttaa moniin työntekijöihimme ja asiakkaisiimme. Sen vuoksi meille on luonnollista osallistua nuorten mielenterveyden edistämiseen.

S.H.A.R.E. lanseerattiin pitkän aikavälin aloitteena vuonna 2016 tavoitteena lisätä asiantuntijaorganisaatioiden avulla tietoa mielenterveydestä ja murtaa mielenterveyden häiriöihin liittyviä tabuja sekä tarjota mentorin tukemaa harjoittelua 18–27-vuotiaille nuorille, joilla on kokemusta mielenterveyden häiriöistä.  Harjoitteluohjelman kautta harjoittelijat saavat mahdollisuuden saada kokemusta ammatista heitä kiinnostavalta alalta harjoittelijalle osoitetun mentorin tukemana ja inspiroimana. Tiedämme, että monet nuoret naiset tarvitsevat lähimmäistä, jonka kanssa voi jutella ja jolle voi uskoutua.

Mentorin tukema harjoitteluohjelma toteutetaan yhteistyössä muutaman organisaation kanssa, joihin meillä on suuri luottamus. KICKsin yhteistyöorganisaatiot ovat Tjejzonen Ruotsissa ja Mental Helse Ungdom Norjassa. Etsimme tällä hetkellä uutta yhteistyökumppania Suomesta. Perustamisestaan lähtien vuonna 2016 KICKS on vastaanottanut 115 harjoittelijaa S.H.A.R.E.-hankkeen puitteissa. Toimimme myös KICKSin sisällä lisätäksemme tietoa mielenterveydestä. Vuonna 2019 järjestetään koulutus tabujen torjumiseksi aiheen ympärillä ja keskustelujen avaamiseksi. Haluamme, että kaikki KICKSin työntekijät uskaltavat puhua omasta hyvinvoinnista, siitä kuinka voimme auttaa toisiamme ja miten ja mistä voi hakea apua. Harjoittelun tavoitteena on edistää kulttuuria, jossa on helppoa puhua näistä aiheista.

share.jpg

Harjoittelu KICKSillä

Oletko 18–27-vuotias ja kiinnostunut siitä, millaista on työskennellä kaupassa tai toimistollamme? Haluatko työskennellä asiakaspalvelun tai hallinnon ja tuen parissa oman mentorin tukemana? Siinä tapauksessa sinulla on mahdollisuus osallistua harjoitteluun KICKSissä!

 

Kuka sinä olet?

Olet 18–27-vuotias nainen. Olet kiinnostunut työskentelystä kosmetiikkayrityksessä ja nautit työskentelystä asiakaspalvelun parissa. Sinulla on kokemusta jonkinlaisesta mielenterveyden häiriöstä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myymälä- tai toimistotyöstä, mutta olet kiinnostunut oppimaan lisää kauneusalasta.

 

Mitä saat?

Saat hauskan ja kehittävän harjoittelun KICKS-myymälässä tai vaihtoehtoisesti KICKS-toimistossa Tukholmassa. Saat itsellesi tukevan mentorin ja lähimmäisen, jonka kanssa voit puhua ja joka kuuntelee sinua. Harjoittelujakson kesto sovitaan yksilöllisesti, mutta se kestää yleensä noin 3 kuukautta. Harjoittelu on palkatonta.

 

Onko mielessäsi kysymyksiä?

Jos sinulla on harjoittelua koskevia kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä KICKS-asiakaspalveluun tai johonkin yhteistyöorganisaatioistamme.

kosmetiskt_avfall.jpg

Kosmetiikkajäte

Suurin osa ihmisistä tietää, että paristot, maalijäämät ja loistelamput on toimitettava kunnan ongelmajätteiden keräyspisteisiin, mutta monet eivät tiedä sitä, että tietyt kauneudenhoitotuotteet luokitellaan myös ongelmajätteeksi, joka on hävitettävä. Puolityhjät pakkaukset, kuten hajuvedet, kynsilakka, kynsilakanpoistoaine, hiusvärit, karvanpoistoaineet ja suihkepullot sisältävät aineita, joita ei tule kaataa wc-pönttöön tai heittää talousjätteisiin. Tyhjät pakkaukset lajitellaan pakkausmateriaalin, esimerkiksi lasin, muovin tai metallin mukaan.

Kosmetiikkajätteiksi lasketaan muun muassa seuraavat kauneudenhoitotuotteet:

  • Kynsilakka
  • Kynsilakanpoistoaine
  • Suihkepullot
  • Hiusvärit
  • Hajuvedet (tyhjät hajuvesipullot lajitellaan lasina)
  • Karvanpoistoaineet
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331