Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Monsieur Big Waterproof Mascara Black
Monsieur Big Waterproof Mascara Black
2 silmämeikkituotetta -20%

Monsieur Big Waterproof Mascara Black

Lancome

Monsieur Big Waterproof on vedenkestävä maskara, joka taikoo ripsiin maksimaalista tuuheutta. Entistä näyttävämmän lopputuloksen saamiseksi ripsiväriä voi kerrostaa.
29,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Roosa | 5.06.2019
Mun luottoripsari, pitää ripset taivutettuina ja pysyy varisematta koko päivän. Antaa myös kivasti volyymia ripsille. Tätä ostan aina uudelleen.
Meri | 11.09.2018
Paras vedenkestävä ripsiväri mitä olen kokeillut! Piti ripset taivutettuna ja pysyi hyvänä uimassa, saunassa, sateessa jne.

Lisätietoja

Monsieur Big Waterproof on vedenkestävä maskara, joka taikoo ripsiin maksimaalista tuuheutta. Entistä näyttävämmän lopputuloksen saamiseksi ripsiväriä voi kerrostaa. Poista vedenkestävä maskara Bi-Facil -silmämeikinpoistoaineella, joka on tarkoitettu vedenkestävän ripsivärin poistoon.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331