Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Secret Camouflage 1
Secret Camouflage 1

Secret Camouflage 1

Laura Mercier

Laura Mercierin Secret Camouflage peittää täysin mustat silmänympärykset, pienet epätasaisuudet ja värimuutokset.
37 €
1
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Laura Mercierin Secret Camouflage peittää täysin mustat silmänympärykset, pienet epätasaisuudet ja värimuutokset. Secret Camouflagessa on ainutlaatuinen kahden sävyn järjestelmä: toinen sävy sointuu ihon värisyvyyteen ja toinen ihon pohjasävyyn. Järjestelmän ansiosta jokainen voi sekoittaa täydellisen värin. Näin suuren pigmenttipitoisuuden ansiosta tuotetta tarvitaan vain vähän peittämään epätasaisuudet.
Levitä tuote Secret Camouflage -siveltimellä.
Käytä kämmenselkää palettina ja sekoita värejä keskenään, kunnes löydät oikean sävyn. Mitä enemmän sekoitat tuotetta, sitä helpompi se on levittää.
Sivele ylimääräinen väri käden puhtaaseen osaan, jotta siveltimeen ei tule liikaa tuotetta. Jaa se sitten kasvojen tummiin osiin – finneille, varjostumiin, arville, katkenneille verisuonille, nenän ympärille, alahuulen alapuolisiin varjokohtiin tai muihin paikkoihin, joita meikkivoide ei peitä.
Kun olet levittänyt peitevoiteen, taputtele se varovasti ihoon sormenpäillä ja kiinnitä Transluscent Loose Setting powderilla käyttämällä Camouflage Powder Brush -sivellintä. Irtopuuterin ansiosta peitevoide pysyy kasvoilla koko päivän.
Ihotyyppi:Kuiva|Sekaiho|Rasvoittuva|Herkkä|Ikääntynyt|Ongelmaiho|Normaali
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331