Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Fantastick Lipstick Pink Opal
Fantastick Lipstick Pink Opal
Fantastick Lipstick Pink Opal
Fantastick Lipstick Pink Opal
ONLY AT KICKS

Fantastick Lipstick Pink Opal

Linda Hallberg

Linda Hallbergin tehokkaasti kosteuttava, läpikuultava ja hajusteeton huulipuna, jossa on aurinkosuojakerroin 15. Antaa upeaa hehkua.
21 €
Pink Opal

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Linda Hallbergin tehokkaasti kosteuttava, läpikuultava ja hajusteeton huulipuna, jossa on aurinkosuojakerroin 15. Antaa upeaa hehkua. Monikäyttöisen koostumuksensa ansiosta Fantastick Lipstickiä voi käyttää sekä huulipunana että voidemaisena poskipunana.
Fantastick Lipstick on saatavilla viidessä upessa sävyssä. Kaikki sävyt ovat vegaanisia. Fantastick Lipstick toimii paitsi huulipunana ja poskipunana myös upeana lisänä nestemäisille huulipunille ja Crayons-kynillemme. Levitä Fantastick Lipstick -huulipunaa nestemäisen huulipunasi tai Crayons-kynillä tehdyn huulimeikin päälle silloin, kun huulet tuntuvat kuivilta. Tuloksena on upean hehkuvat, kosteutetut ja auringolta suojatut huulet.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331