Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CYBER MONDAY! -25% yli 49 € ostoksista. Käytä koodia: CYBER. Tuplapisteet KAIKESTA jäsenille! Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi 29.11.*

L’Oréal shampoo – ikoninen L’Oréal Paris Elvital- ja L’Oréal Professionnel -shampoo

Hoida, suojaa ja puhdista hiukset parhaalla mahdollisella tavalla L'Oréalin ylistetyllä shampoolla. Tutustu L’Oréal Professionnel -asiantuntijasarjan shampoisiin tai L’Oréal Parisin ikoniseen Elvital-sarjaan, jotka on kehitetty vastaamaan yksilöllisiin hiustenhoitotarpeisiin. Molemmissa sarjoissa on tuotteita, jotka on kehitetty hoitamaan hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla – olivatpa hiukset sitten kuivat, rasvoittuvat, kiharat tai värikäsitellyt. L’Oréalin shampoita on uudistettu ja päivitetty vuosien mittaan innovatiivisilla ja hoitavilla ainesosilla. L'Oréalin shampoot löydät verkkokaupastamme osoitteesta kicks.fi tai myymälästä – tee kylpyhuoneen kaappiin tilaa uudelle suosikkishampoolle!

Mikä L'Oréalin shampoo sopii hiustyypilleni?

Valitsetpa sitten L’Oréal Paris- tai L’Oréal Professionnel -shampoon, löydät valikoimasta juuri omalle hiustyypillesi sopivan vaihtoehdon. Ota lähtökohdaksi shampoota valitessasi mahdolliset hiusongelmat ja se, mitä haluat shampoon tekevän hiuksillesi. L’Oréal on kehittänyt lukuisia erilaisia shampoita, jotka sopivat erilaisille hiustyypeille – ja hiusongelmiin. Esimerkiksi L’Oréal Paris Elvital -sarjassa on värjätyille, kuiville ja rasittuneille hiuksille suunnattuja shampoita. Lisäksi on olemassa shampoita, jotka antavat hiuksille kiiltoa ja hehkua. Haaveiletko kauniista pitkistä hiuksista? L’Oréalin Dream Length Shampoo tekee hiuksista pehmeät ja joustavat sekä suojaa niitä katkeilulta. Valikoimassa on myös erilaisia Botanical Strength -shampoita, jotka sisältävät kasviuutteita, kuten inkivääriä ja korianterinsiemenöljyä. L’Oréal Professionnel -shampoita on myös kehitetty erilaisille hiustyypeille. Instant Resurfacing Shampoo korjaa hiuksia kvinoan proteiinin avulla, Liss Unlimited Shampoo kesyttää kurittomat hiukset ja kosteuttaa niitä, ja Color Protection Shampoo pitää värin kauniina viikkoja. Molemmissa sarjoissa on lisäksi shampoita, jotka hoitavat ärtynyttä ja hilseilevää hiuspohjaa.