Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
False Lash Effect Waterproof Mascara Black
False Lash Effect Waterproof Mascara Black

False Lash Effect Waterproof Mascara Black

Max Factor

Heitä hyvästit irtoripsille. False Lash Effect Mascara kaksinkertaistaa ripsiesi koon ja saa aikaan tuloksen, jollaiset luulit saavasi vain irtoripsillä.
19,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
False Lash Effect Waterproof Mascara
p851394
v40201097
Max Factor
EUR
19.5

Tuotearvostelut

Jenni | 2.03.2018
Ehdottomasti paras! Tämä ripsari kyllä antaa sen mitä lupaa: "False Lahs Effect". Omistan luonnostaan piikkisuorat ripset ja välillä tuntuu turhalta taivuttaa niitä, kun taivutus ei kuitenkaan pysy. Tämä ripsiväri kuitenkin pitää taivutuksen koko päivän, antaa ihanan tuuheat ripset, eikä se varise alaluomille.

Lisätietoja

Heitä hyvästit irtoripsille. False Lash Effect Mascara kaksinkertaistaa ripsiesi koon ja saa aikaan tuloksen, jollaiset luulit saavasi vain irtoripsillä. Se on meikkitaiteilijoiden välttämätön tuote juuri nyt. Tuotteen salaisuus on Max Factorin kaikkien aikojen suurin harja ja Liquid Lash -teknologiaa sisältävä koostumus. Jokainen ripsiä tuuheuttava veto harjalla värjää koko ripsen paakkuuntumatta ja tuottaa ripset, jollaisista et ole edes uskaltanut haaveilla.
Etkö ole koskaan kokeillut ripsentaivutinta? Miksi ihmeessä et? Paras tekniikka: Taivuta ripset vaiheittain tyvestä kärkeen, niin saat kauniisti kaartuvat ripset. Yksi ainoa puristus ei riitä, sillä ripsiin tulee epäluonnollinen V:n muoto. Levitä sitten False Lash Effect Waterproof -ripsiväriä, niin saat hetkessä avoimen katseen ja upean runsaat ja korostetut ripset, jotka kestävät.
Koko:13.1 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331