Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Masterpiece Max Mascara Rich Black
Masterpiece Max Mascara Rich Black
Masterpiece Max Mascara Rich Black
Masterpiece Max Mascara Rich Black
Masterpiece Max Mascara Rich Black
Kampanja -20%

Masterpiece Max Mascara Rich Black

Max Factor

Jopa 400 % lisää runsautta.* Voi olla vaikeaa löytää ripsiä tuuheuttava ripsiväri, joka ei paakkuunnu.
14,32 €
17,90 €
Rich Black
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Masterpiece Max Mascara
p681513
v33838244
Max Factor
EUR
14.32

Tuotearvostelut

Aulikki | 7.04.2019
Ei huonoa sanottavaa. Plussaa, että on mustanruskea sävy.

Lisätietoja

Jopa 400 % lisää runsautta.* Voi olla vaikeaa löytää ripsiä tuuheuttava ripsiväri, joka ei paakkuunnu. Masterpiece Max Mascara tekee ripsistä röyhkeät, paksut ja jopa 400 % tuuheammat* mutta korostaa ja tasoittaa niitä samalla. Siksi se tuottaa yllättävän tyylikkään ilmeen. Vain yksi veto korkeateknologisella iFX-harjalla riittää tuottamaan muotinäytökseen valmiit ripiset hetkessä. Ei siis ihme, että tämä ripsiväri oli Stockholm Fashion week by Bernsin virallinen ripsiväri vuonna 2007. Jos haluat kauniisti kehystetyt silmät, tutustu Masterpiece Mascaraan, joka on saatavilla myös vedenkestävänä. *Verrattuna ripsivärittömiin ripsiin.
Huomiotaherättävät ripset pääsevät oikeuksiinsa, kun meikki on yksinkertainen ja huoliteltu. Kehystä kasvot tiukemmin korostamalla ja vahvistamalla kulmiasi sinulle sopivista Eye Brow Pencilin sävyistä pehmeimmällä. Kaikki on kiinni silmistä! Max Factorin meikkitaiteilija Pat McGrath sanoo: ”Olen etsinyt ripsiväriä, joka tuuheuttaa ja samalla korostaa ripsiä. Nyt olen löytänyt sellaisen – Max Factorin Masterpiece MAXin. Edistynyt ja tuuheuttava iFX-harja saa aikaan MAKSIMAALISEN tuuheuden ja silkinpehmeän tuloksen kerralla. Se on välttämättömyys.”
Koko:7 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331