Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Hair Conditioner and Grooming Aid Formula 133 500 ml
Hair Conditioner and Grooming Aid Formula 133 500 ml

Hair Conditioner and Grooming Aid Formula 133 500 ml

Kiehls

Kevyt hoitoaine selvittää ja pehmentää hiukset, jolloin niistä tulee helpommin käsiteltävät. - Voidaan käyttää myös helpottamaan harjaamista jättämällä aine hiuksiin ilman huuhtelua.
31,60 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kevyt hoitoaine selvittää ja pehmentää hiukset, jolloin niistä tulee helpommin käsiteltävät. - Voidaan käyttää myös helpottamaan harjaamista jättämällä aine hiuksiin ilman huuhtelua. - Pese hiukset ensin hiustyypillesi ja hiuspohjallesi sopivalla Kiehl’s-shampoolla ja huuhtele sitten huolellisesti. Levitä Formula 133 Hair Conditioner hieromalla sitä hiuspohjaan ja hiuksiin – erityisesti latvoihin – ja kampaamalla. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti. Tuotetta voidaan käyttää myös uudelleen huuhtelun jälkeen ja jättää hiuksiin hoitoaineeksi helpottamaan harjaamista.
Koko:500 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331