Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Worth The Hype Waterproof Mascara Black
Worth The Hype Waterproof Mascara Black
Worth The Hype Waterproof Mascara Black

Worth The Hype Waterproof Mascara Black

NYX Professional Makeup

Anna ripsiesi puhua puolestaan - tässä tulee vedenkestävä Worth the Hype -maskara. Kerrostettava koostumuksemme on helppo levittää ja miellyttävä käyttää.
11,10 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Worth The Hype Waterproof Mascara
p90426949
v90426950
NYX Professional Makeup
EUR
11.1

Tuotearvostelut

Emmi | 7.04.2019
Todella hyvä ripsiväri. Erottelee ja pidentää ripsiä kauniisti. Pitää myös taivutuksen hyvin.

Lisätietoja

Anna ripsiesi puhua puolestaan - tässä tulee vedenkestävä Worth the Hype -maskara. Kerrostettava koostumuksemme on helppo levittää ja miellyttävä käyttää. Saat tuuheamman näköiset ripset, jotka tuntuvat ihanan pehmeiltä. Maskaran vedenkestävä versio on kaiken hypetyksen arvoinen. Sen lisäksi se kestää nyt myös sadetta, hikoilua tai kyyneliä. Sen harja on kärjestä suippo, joten voit harjata, kerrostaa ja pidentää niitä aivan pienimpiäkin ripsiä silmien sisänurkissa. MIKÄ SE ON: Pidentävä ja tuuheuttava maskara, jonka koostumus on vedenkestävä. MITÄ SE TEKEE: Antaa tuuheamman ja pidemmän näköiset ripset, satoi tai paistoi. MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ: Suosikkimaskarasi on nyt saatavana vedenkestävänä! (Voit kiittää meitä sitten myöhemmin.)
KÄYTTÖ: Harjaa maskaraa ripsiin tyvistä kärkiin asti. SOPII PARHAITEN: Kaikenmuotoisille silmille Vedenkestäviä maskaroita rakastaville Kaikenmuotoisille silmille
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331