Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Rose Rouge Edp 75 ml

Rose Rouge Edp 75 ml

Van Cleef & Arpels

Maagisen kukkainen tuoksu, johon parfymööri Julien Rasquinet halusi vangita keisarinna Joséphinen suuren rakkauden ruusuihin.
142,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Rose Rouge Edp
p90254649
v90254650
Van Cleef & Arpels
EUR
142.5

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Maagisen kukkainen tuoksu, johon parfymööri Julien Rasquinet halusi vangita keisarinna Joséphinen suuren rakkauden ruusuihin. Hänen taianomaisissa puutarhoissaan Malmaisonissa kasvoi yli 250 eri ruusulajiketta. Tuoksun kuvaus: Ensituoksu on kutsuvan hedelmäinen ja siinä on mustaherukkaa ja roseepippuria. Kukkaisen sydäntuoksun muodostaa ainutlaatuinen turkkilainen ruusu, joka antaa tuoksulle aistillisuutta. Pohjatuoksuksi on valittu yllätyksellinen gourmand-ainesosa eli kaakao, joka yhdistyy moderniin sypressiin sekä patsuliin ja vetiveriin. Tuoksunuotit: Ensituoksu: roseepippuri, mustaherukka. Sydäntuoksu: turkkilainen ruusu, New fraction of Rose*. Pohjatuoksu: kaakao, vetiver, sypressi, patsuli. *Rose Essential TM = ainutlaatuinen yhdistelmä ruusuhiukkasia, jotka on kerätty erilaisin prosessein. Tuoksuperhe: kukkainen gourmand, sypressi. Julkaisuvuosi: 2018
Koko:75 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331