Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

Brow Gel Clear
Brow Gel Clear
ONLY AT KICKS

Brow Gel Clear

Anastasia

Anastasian kulmageelillä muotoilet helposti kulmakarvat, jotta ne pysyisivät paikallaan koko päivän.
25 €

Tuotearvostelut

Noora | 17.11.2018
Ei tämän voittanutta kulmageeliä ole. Pitää kulmat paikallaan koko päivän, harja erottelee myös kivasti. Purkki kestää mulla lähes jokapäiväisessä käytössä 6-7 kk!
Nonnuh | 25.05.2018
Suosittelen tuotetta! Kulmakarvat näyttävät tuuheilta ja pysyvät koko päivän. Harja on myös hyvä ja haju ei ole liian epämiellyttävä.
Katja | 2.03.2018
Paras kokeilemani kulmageeli. Kulmakarvat pysyvät paikoillaan ja kauniina koko päivän.

Lisätietoja

Anastasian kulmageelillä muotoilet helposti kulmakarvat, jotta ne pysyisivät paikallaan koko päivän. Kevyt geeli sisältää luonnollista hoitoainetta ja eteerisiä öljyjä, jotka ravitsevat kulmiasi. Kulmageeli sopii täydellisesti kulmakarvojen viimeistelyyn, tuloksena ravitut ja viimeistellyt kulmakarvat. Tuote kulkee helposti mukana illanvietoissa, jotta voisit nopeasti korjata kulmiasi.
Sävy:Ruskea
Lopputulos:Matte
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331