Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Brow Gel Clear
Brow Gel Clear
ONLY AT KICKS

Brow Gel Clear

Anastasia

Anastasian kulmageelillä muotoilet helposti kulmakarvat, jotta ne pysyisivät paikallaan koko päivän.
25 €

Tuotearvostelut

Nonnuh | 25.05.2018
Suosittelen tuotetta! Kulmakarvat näyttävät tuuheilta ja pysyvät koko päivän. Harja on myös hyvä ja haju ei ole liian epämiellyttävä.
Katja | 2.03.2018
Paras kokeilemani kulmageeli. Kulmakarvat pysyvät paikoillaan ja kauniina koko päivän.
Jenni | 2.03.2018
Paras kulmakarvageeli! Olen käyttänyt pientä näytepakkausta ja se on ollut super riittoisa! Koostumus mukavan kostea alkuun joten karvat saa helposti eroteltua ja kammattua muotoon. Kestää koko päivän!

Lisätietoja

Anastasian kulmageelillä muotoilet helposti kulmakarvat, jotta ne pysyisivät paikallaan koko päivän. Kevyt geeli sisältää luonnollista hoitoainetta ja eteerisiä öljyjä, jotka ravitsevat kulmiasi. Kulmageeli sopii täydellisesti kulmakarvojen viimeistelyyn, tuloksena ravitut ja viimeistellyt kulmakarvat. Tuote kulkee helposti mukana illanvietoissa, jotta voisit nopeasti korjata kulmiasi.
Sävy:Ruskea
Lopputulos:Matte
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331