Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Power Puff
Power Puff

Power Puff

BEAUTYBLENDER

Power Pocket Puff on uuden sukupolven meikkivippa, jonka kaksi eri puolta takaavat meikkipohjallesi täydellisen viimeisen silauksen!
14,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Power Pocket Puff on uuden sukupolven meikkivippa, jonka kaksi eri puolta takaavat meikkipohjallesi täydellisen viimeisen silauksen! Tavallisista pyöreistä meikkivipoista eroten, Power Pocket Puffin pisaran mallinen muoto auttaa saamaan tarkemman lopputuloksen. Pidempi nukkainen puoli on täydellinen meikin kiinnittämiseen. Pehmeän samettisella puolella voit viimeistellä lopputuloksen ja korjailla meikkiä päivän aikana.
Käytä vaaleanpunaista puolta meikin kiinnittämiseen ja baking-tekniikkaan. Häivytä ja korjaile meikkiä päivän aikana samettisella, nuden värisellä puolella. Käytetään kuivana.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331