Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal: Urban Decay All Nighter Setting Spray 118ml & Foreo LUNA mini 2 -30%. Voimassa 1.3. asti. Muista kirjautua sisään!

BEAUTYBLENDER

BEAUTYBLENDER

Tämä meikkiväline herättää huomiota – tämän ainutlaatuisen meikkisienen kehitti yksi Hollywoodin parhaista meikkitaiteilijoista, Rea Ann Silva, joka tietää, että täydellisen meikin avain on huolellinen häivytys. Esittelemme Beautyblenderin, soikionmuotoisen, laadukkaan ja pitkäkestoisen meikkisienen,. Beautyblender on muotoiltu siten, että se mahdollistaa meikin levityksen ammattimaisesti ja virheettömästi. Beautyblenderin ainutlaatuinen muoto ja ylellinen materiaali mahdollistavat meikin levityksen ilman viivoja ja rajoja, ja meikkituotetta tulee käytettyä vain sopiva määrä.

Brändi
Ihotyyppi
Väri
Peittävyys
Lopputulos
Koostumus
Ominaisuus
Natural Choice
25 tuotetta
Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331