Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

BUXOM® Lash Volumizing Mascara Blackest black
BUXOM® Lash Volumizing Mascara Blackest black
BUXOM® Lash Volumizing Mascara Blackest black
ONLY AT KICKS
KICKS Club -25%

BUXOM® Lash Volumizing Mascara Blackest black

Buxom

Blackest Black Volume Lash Mascara
25,50 €
(19,13 €)
Hinta koskee KICKS Clubin jäseniä.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
BUXOM® Lash Volumizing Mascara
p89276131
v89276132
Buxom
EUR
25.5

Tuotearvostelut

Salla | 9.07.2019
Olen aika pettynyt tähän ripsiväriin. Ripsiväri sopii sellaiselle, joka tykkää märästä koostumuksesta ja toivoo ripsivärin antavan pituutta ja erottelevan ripsiä. Tuote ei siis anna voluumia, mitä se nimensä mukaan tekisi. Harjaa on mielyttävä käyttää, se kapenee keskeltä, joten asettuu ripsiä vasten hyvin. Harjan päät ovat myös suht pehmeät joten ne ei pistele silmään, jos ripsiväriä työstää ihan ripsien tyveen. Reilun kuukauden käytön jälkeen tuote ei ole kuivunut tai muuttunut ominaisuuksiltaan. Ei karise poskille. Pettymys on kun tällä ei saa voluumia ripsiin, vaikka tuotetta yrittäisi kuinka kerrostaa.
Ira | 13.05.2019
Tämä tuote oikeasti pidentää ja erottelee ripsiä ilman pakkuuntumista. Aluksi oli hieman hankalaa toimia ripsivärin tavallista isomman harjan kanssa mutta siihen tottui. Tuote on kestää pitkään eikä väri lähde varisemaan.
Ilona | 21.04.2019
Antaa ripsille pituutta ja erottelee hyvin.

Lisätietoja

Blackest Black Volume Lash Mascara
Buxomin suosituin ja eniten myydyin maskara, joka erottelee, ja antaa runsasta tuuheutta ripsillesi. Bigger is better! Tämä tuuheuttava maskara antaa Sinulle täyteläiset ja runsaat ripset. Sisältää runsaasti vitamiineja, jotka antavat volyymia ja tummuutta ripsillesi. Tiimalasin muotoinen harja auttaa Sinua helposti levittämään ripsivärin aina ripsen juuresta saakka. Erottelee ripset ja antaa niille täydellisen intensiivisen lookin.
Koko:11 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331