Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Jopa 30–50% alennusta joka päivä jouluun asti. Katso kaikki luukut täältä!

Jäsenehdot

KICKS Club Jäsenehdot

KICKS Kosmetikkedjan AB (yritystunnus 556432-9281) (”KICKS”).

KICKS Club on kanta-asiakasohjelma, jossa voit kerätä pisteitä, jotka muutetaan bonussekeiksi. Saat lisäksi alennuksia ja muita etuja sekä yleisiä ja henkilökohtaisesti, omien preferenssiesi perusteella mukautettuja tarjouksia. Näiden toimittamista varten KICKS käyttää sellaisia tietoja kuten osto- ja tilaushistoriaasi sekä tietoja siitä, miten jäsenenä käytät KICKS:in digitaalisia palveluita.

Tarkemmat tiedot siitä, miten KICKS käsittelee ja käyttää henkilötietojasi, on esitetty KICKS Tietosuojaselosteessa .

Jäsenyys

KICKS Club on maksuton ja kortiton jäsenyys, joka on voimassa kaikissa KICKS-myymälöissä ja kicks.fi-verkkokaupassa. KICKS Clubin jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa muulle henkilölle. Jäsenyys myönnetään ainoastaan 16 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille. Sinulla voi olla vain yksi KICKS Clubin jäsenyys, ja jäsenedut koskevat ainoastaan omaan kotitalouteen tehtäviä ostoksia.

Voit liittyä KICKS Clubin jäseneksi kaikissa suomalaisissa KICKS-myymälöissä, kicks.fi-verkkosivulla tai Asiakaspalvelussa.

Jäsenenä voit rekisteröidä ostoksesi henkilöllisyystodistuksella, jäsennumerolla taikka muilla yhteystiedoilla, jotka olet luovuttanut KICKS:ille. Koska bonussekit ja muut henkilökohtaiset alennukset ovat uniikkeja ja ainoastaan sinun käytettävissäsi, voi KICKS vaatia voimassa olevaa henkilöllisyystodistustasi vahvistaakseen henkilöllisyytesi.

Henkilötunnustasi käytetään jäsenstatuksesi tunnistamiseksi, osoitetietojesi ajantasaisena pitämiseksi sekä kortittoman jäsenyyden tarjoamiseksi sinulle. 


Bonukset

Jäsenenä saat kymmenen bonuspistettä per käytetty euro (10 bonuspistettä = 1 euro) tehdessäsi ostoksia KICKS:issä. Lahjakortti tai bonussekillä maksettu ostos eivät oikeuta pisteisiin.

Bonuspisteet maksetaan bonussekkien muodossa. Bonussekit lasketaan viimeisten 24 kuukauden aikana kerääntyneen pistemäärään mukaan. Kerättyäsi 1250 pistettä lähetämme sinulle 2,5 euron bonussekin. Bonussekin voi käyttää alennuksena KICKS-myymälässä tai kicks.fi-verkkosivulla tehdyn ostoksen yhteydessä. Bonussekkiä ei voi vaihtaa käteiseen kokonaan tai osittain. Kadonnutta bonussekkiä ei korvata.

Voit tarkistaa ajankohtaisen pistesaldosi kirjautumalla sisään Omille sivuillesi osoitteessa www.kicks.fi.

Jäsentasot

KICKS Clubilla on tällä hetkellä kolme eri jäsentasoa; Member 0-999 pistettä, Silver 1000–2999 pistettä, Gold 3000+ pistettä. Jäsentaso perustuu kokonaisostojen summaan viimeisten 12 kuukauden ajalta.

Kun saavutat tarvittavan pistemäärän seuraavaa tasoa varten, tasosi päivitetään ja uusi jäsentasosi on voimassa 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen seuraavan jäsentason määrää lopullinen ostosumma viimeisten 12 kuukauden ajalta. Tasopäivitykset tehdään juoksevasti ympäri vuoden.

Henkilökohtaiset tarjoukset ja asiakasanalyysi

KICKS Club -jäsenyytesi voimassa ollessa voit saada henkilökohtaista ja mukautettua sisältöä. Tämä tarkoittaa sitä, että KICKS voi esittää tuotesuosituksia, joista uskomme sinun pitävän ostamiesi tuotteiden ja ostotottumustesi perusteella. KICKS ottaa huomioon myös tuotteet, joista olet ollut kiinnostunut KICKS:in digitaalisissa palveluissa tekemiesi klikkausten ja hakuhistoriasi perusteella. Lisäksi sellaisia tietoja, joita KICKS saattaa käyttää näihin tarkoituksiin, ovat ilmoittamasi preferenssit, sijaintitiedot, KICKS:in digitaalisissa palveluissa tehdyt asennukset, ikäsi, sukupuolesi, ostojesi tiheys sekä asiakastyytyväisyys- ja markkinatutkimustulokset.

Voidakseen kehittää tarjouksiaan ja palveluitaan sinun ja muiden jäsentemme kannalta saattaa KICKS analysoida yksilöihin liitettyjä tietoja sekä liiketoiminta-analyysejä, jotka tehdään käyttäen tietoja, joita ei yhdistetä yksittäisiin henkilöihin.

Jäsenyyden päättyminen

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi, ja voit irtisanoa sen milloin tahansa ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot on esitetty jäljempänä. KICKS:illä on oikeus irtisanoa jäsenyys, mikäli se esimerkiksi epäilee jäsenyyden väärinkäyttöä tai lainvastaista käyttöä. Jos viimeisestä rekisteröidystä klubiostoksestasi on kulunut yli 24 kuukautta etkä ole käyttänyt jäsenyyttäsi, jäsenyytesi päätetään automaattisesti. KICKS Clubissa käytetyt henkilötietosi poistetaan viimeistään 15 päivää sen jälkeen, kun jäsenyytesi on päättynyt.

Jäsenehtojen muutokset

KICKS pidättää oikeuden tehdä muutoksia KICKS Clubin ehtoihin. Jäsenehtojen muutoksesta tiedotetaan kicks.fi-verkkosivulla kuukausi ennen muutoksen voimaantuloa. Kulloinkin voimassa olevat ehdot ovat saatavilla osoitteessa kicks.fi/club/jasenehdot.

KICKS:in yhteystiedot

Asiakaspalvelun yhteystiedot KICKS Clubia koskevia kysymyksiä varten.

Kundservice
KICKS Kosmetikkedjan AB
Box 426
101 28 Stockholm, Sweden

Asiakaspalvelu: 09-34 89 331
asiakaspalvelu@kicks.fi
kicks.fi/asiakaspalvelu

Jäsenehdot päivitetty viimeksi 2018-04-25.