Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Briogeo -25%! Voimassa 18.-21.8.

KICKS-BACK

KICKS-BACK kampanja on nyt ohi. Sekkien arvot ovat 10€, 10€, 15€, 25€, yhteensä 60€ kun ostat 400 eurolla. KICKS-BACK-sekillä ei voi maksaa ostoksia, joiden kokonaissumma on pienempi kuin sekin arvo. 

KICKS-BACK-sekkisi lähetetään 15.1.2019 ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sekit ovat henkilökohtaisia ja ovat voimassa 31.3.2019 asti.

NÄIN SE TOIMII: 

 1. Liity jäseneksi/varmista että meillä on sähköpostiosoitteesi. 

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle KICKS-BACK-bonuksesi. Liity jäseneksi täältä 

 2. Shoppaile. 

Mitä enemmän ostat, sitä enemmän saat joulubonusta. 100 euron ostoksilla saat bonusta 10 euroa, 200 euron ostoksilla 20 euroa, 300 euron ostoksilla 35 euroa ja 400 euron ostoksilla saat maksimibonuksen 60 euroa. 

 3. KICKS-BACK-bonuksesi. 

Lähetämme KICKS-BACK-sekkisi sähköpostilla viimeistään 15.1.2019. Sekit kelpaavat vain KICKS-myymälöissä ja verkkokaupassa kicks.fi ja ovat voimassa 31.3.2019 asti. 

Esimerkki: Teet ostoksia kolmesti 27.11.–23.12.2018. Ensimmäisellä kerralla ostat meikkejä 80 eurolla, toisella kerralla joululahjoja 120 eurolla ja kolmannella joulukalenterituotteita 100 eurolla. Kampanja-ajan päätyttyä olet tehnyt ostoksia yhteensä 300 eurolla, joten saat 35 euroa KICKS-BACK-bonusta. Tammikuussa lähetämme sinulle sähköpostitse kolme bonussekkiä: 10 euroa + 10 euroa + 15 euroa.  

 

Kampanjan säännöt: 

– KICKS-BACK on tarkoitettu vain KICKS Club -jäsenille ja jäseneksi liittyville. Lisäksi tarvitsemme sähköpostiosoitteesi KICKS-BACK-sekkien lähettämistä varten. 

– KICKS-BACK koskee kaikkia ostoksia 27.11.–23.12.2018. 

– KICKS-BACK-sekkien muodossa palautettavan hyvityksen määrä lasketaan kampanja-aikana tehtyjen ostosten yhteissummasta. Etu ei koske palveluja eikä lahjakortteja. Kampanja on voimassa vain KICKS-myymälöissä ja verkkokaupassa kicks.fi. 

– Hyvitys maksetaan digitaalisten KICKS-BACK-sekkien muodossa, jotka lähetetään 15.1.2019 ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Henkilökohtaiset KICKS-BACK-sekit ovat voimassa 31.3.2019 asti ja ne käyvät maksuvälineenä henkilötodistuksen kera KICKS-myymälöissä sekä verkkokaupassa kicks.fi. KICKS-BACK-sekkiä ei voi vaihtaa rahaksi tai lahjakortiksi. KICKS-BACK-sekit ovat arvoltaan 10 euroa, 15 euroa ja 25 euroa. 

– KICKS-BACK-sekillä ei voi maksaa ostoksia, joiden kokonaissumma on pienempi kuin sekin arvo. Ostoksen loppusumman on siis oltava korkeampi kuin KICKS-BACK-sekin arvo.  

– Omilla sivuilla osoitteessa kicks.fi voit helposti seurata KICKS-BACK-kampanjan aikana tekemiesi ostosten yhteissummaa. KICKS-myymälän henkilökunta ei pääse näkemään ostostesi kertymistä. Saldo päivittyy kerran päivässä myymälässä ostaessasi. Ostaessasi netistä, saldo päivittyy vasta kun tilausesi on lähetetty.

– KICKS-BACK-hyvityksen lisäksi saat kampanja-aikana ostoksistasi tavalliseen tapaan KICKS Club -bonussekkejä! Kun ostat tuotteita 125 eurolla, saat sekä tavallisen 2,50 euron bonussekin että 10 euron KICKS-BACK-sekin. Kun ostosten yhteissumma on 250 euroa, saat 5 euron bonussekin sekä 20 euroa KICKS-BACK-hyvitystä. 375 euron ostoksilla saat 7,50 euron bonussekin lisäksi 35 euroa KICKS-BACK-hyvitystä. 

– Mikäli asiakas palauttaa tuotteen, jonka hän on ostanut KICKS-BACK-kampanjan aikana ja saanut siitä KICKS-BACK-hyvitystä, KICKSillä on oikeus mitätöidä ne KICKS-BACK-sekit, joiden arvo on perustunut palautetun tuotteen hintaan. 

– KICKS-BACK-edun saaminen edellyttää, että asiakas on antanut KICKSille luvan lähettää sähköpostiviestejä. 

– Lue lisää KICKSin tietosuojapolitiikasta

 

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331