Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Kasvojen kuorinta

83 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kasvojen iho on hyvä kuoria 1–2 kertaa viikossa. Joitakin kuorintatuotteita voi käyttää useamminkin. Kuorinta irrottaa kuolleita ihosoluja ja puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Kuori kasvot ennen kasvonaamion käyttöä. Kuorinnan jälkeen ihohuokoset ovat avoinna, joten kasvonaamio puhdistaa ihon syvältä. 

Mikäli sinulla on erityisen herkkä iho, on savipohjainen kuorinta hyvä valinta. Kuorintalaput ovat myös hyvä vaihtoehto. Kuorintalaput sisältävät yleensä hellävaraisempia happoja ja entsyymeitä, jotka sopivat hyvin herkälle iholle. 

Happokuorinnoista on tullut suuri hitti. AHA-happoja sisältävä kuorinta on erinomainen vaihtoehto kuivalle iholle, ne vähentävät myös pigmenttijälkiä ja näkyviä juonteita kasvoilla. 

Mikäli omaat rasvoittuvan tai sekaihon, kannattaa valita BHA-happoja sisältäviä kuorintatuotteita. BHA-hapot syväpuhdistavat ihoa, estävät tulehduksia ja pienentävät ihohuokosia. 

Kuorinnan jälkeen on tärkeää levittää kasvoille seerumia, kasvoöljyä tai kasvovoidetta. 

Löydä sinulle paras kuorinta verkkokaupasta tai myymälästä. 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331