Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Osta 2, saa -20% - osta 3, saa -30%: Koskee Lancome, Urban Decay, Kiehl`s, Biotherm ja YSL -tuotteita. 

The Lifting Eye Serum 15 ml
The Lifting Eye Serum 15 ml
The Lifting Eye Serum 15 ml

The Lifting Eye Serum 15 ml

La Mer

Lifting Eye Serum kohottaa silmänympärysihoa näkyvästi ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Eye Lifting Serum tuottaa tuloksia välittömästi ja palauttaa ihon joustavuuden pitkällä aikavälillä.
224,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
The Lifting Eye Serum
p89566044
v89566045
La Mer
EUR
224.5

Lisätietoja

Lifting Eye Serum kohottaa silmänympärysihoa näkyvästi ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Eye Lifting Serum tuottaa tuloksia välittömästi ja palauttaa ihon joustavuuden pitkällä aikavälillä. Lifting Eye Serum sisältää ainutlaatuisia merellisiä aineosia, jotka yhdistyvät Miracle BrothTM ja ”Stretch Matrix Complex” -sekoituksissa. Se hoitaa herkkää silmänympärysaluetta parhaalla mahdollisella tavalla. Käytä aamuin ja illoin suosimasi La Mer -silmänympärysvoiteen jälkeen. Levitä iholle vain yksi pisara – niin silmänalusille, yläluomelle kuin kulmakarvojen alle. Käytä tuotteen levittämiseen sen ainutlaatuista levitintä.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331