Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Täsmähoidot eli spot-treatment-tuotteet ovat syvällä vaikuttavia hoitoja, jotka poistavat ja ehkäisevät finnejä, mustapäitä, näppyjä ja punaisuutta kasvoissa. Täsmähoito tunkeutuu syvälle ihoon ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista sekä poistaa bakteereja ja epäpuhtauksia.

Käytä täsmähoitotuotetta puhtaalle iholle ja anna mieluiten vaikuttaa yön yli. Joitakin täsmähoitotuotteita voi käyttää myös meikin alla, jolloin ne vaikuttavat koko päivän. Parhaan tuloksen saamiseksi, jätä täsmähoito yöksi vaikuttamaan. 

Saatavilla on myös täsmähoitoja, joita voi käyttää meikin alla ja ne vaikuttavat koko päivän ajan. Täsmähoitotuotteita käytetään tietyillä kasvojen alueilla, eikä koko kasvoilla. 

Salisyylihappo on yleinen täsmähoitojen ainesosa, joka puhdistaa tukkiutuneet ihohuokoset, vähentää tulehduksia ja finnejä. Täsmähoidot siis usein vähentävät punaisuutta ja rauhoittavat ihoa. 

KICKSiltä löydät täsmähoitoja mm. näiltä brändeiltä: Origins, Clinique, Clarins ja Kihel’s.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331