Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Kylpyvaahto on paljon enemmän kuin vain tuote, joka tekee kylvystä mukavan kokemuksen lapsille. Ylellinen ja tuoksuva vaahto tekee kylvystä ansaitun rentoutumishetken pitkän työpäivän jälkeen. Vaahtokylpy on täydellinen oma rentoutumishetki useimmille iästä riippumatta, mutta yhdessä oman rakkaan kanssa siitä voi tehdä intiimiä laatuaikaa.
Kicksin valikoimissa on kylpyvaahtoja sekä pienille että isoille. Näille tuotteille yhteistä on ihana tuoksu, pehmeä, täyteläinen vaahto ja ihoa kosteuttava vaikutus, jonka ansiosta tunnet itsesi kylvyn jälkeen kauniiksi, rentoutuneeksi ja palautuneeksi. Voit ostaa kylpyvaahtoa verkkokaupasta tai tulla valitsemaan omasi lähimmästä Kicks-myymälästä.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331