Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Ainesosakoulu: parhaat tuotteet kuivalle iholle

Suojaa kuiva talvi-ihosi tuotteilla, jotka kosteuttavat tehokkaasti. Tästä löydät ainesosat, jotka pelastavat ihosi kiristävältä tunteelta.

HYALURONIHAPPO – KOSTEUSMAGNEETTI

Hyaluronihapon molekyylit ovat kuin sieni – ne sitovat paljon kosteutta kasvoissasi. Tuloksena nopeasti kosteutettu iho ja vähemmän näkyvät hienot juonteet. Tämä kosteusmagneetti ei siis ole vain täydellinen ihosi pelastaja vaan se sisältää myös nuorentavia ainesosia.

GLYSERIINI – PEHMENTÄVÄ IHONHOITOSANKARI

Glyseriini samoin kuin hyaluronihappo sitoo kosteutta itseensä ja kosteuttaa ihoa. Sen lisäksi se tehokkaasti pehmentää ihon kuivimmatkin kohdat. Tämä sankarillinen ainesosa parantaa ihon kimmoisuutta ja auttaa vahvistamaan ihon pintaa.

KERAMIDIT – IHON TALVITAKKI

Keramidit ovat rasvamolekyylejä, jotka auttavat ihoa tuottamaan enemmän talia ihon kosteustasapainon ylläpitämiseksi. Talven sääolosuhteet eivät vaikuta ihoosi niin vahvasti, mikäli ihosi oma suojakerros on vahva – toisin sanoin, keramidit toimivat ihosi talvitakkina, jotka pitävät kylmän ulkona ja kosteuden sisällä.

E-VITAMIINI – TALVEN PELASTAJA

E-vitamiinia arvostetaan sen korjaavien ja pehmentävien ainesosien ansiosta. Tämä vahvistava vitamiini parantaa ihon kosteustasapainoa ja estää ihoa kuivumasta. Kyseinen ainesosa on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihosoluja vapailta radikaaleilta ja tekee niistä vastaanottavaisempia. Kaiken lisäksi e-vitamiinilla on hoitavia ja tulehdusta vastustavia ominaisuuksia, mikä on täydellinen yhdistelmä herkälle talvi-iholle.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti