Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Bakuchiol (Bio-retinol) — luonnollinen ihonhoitotähti

Bakuchiol on yksi puhutuimmista kosmetiikan raaka-aineista vuonna 2021. Sen vaikutus on lähes sama kuin retinolin – mutta ilman ihoärsytystä. KICKS otti selvää, millainen tämä trendikäs anti-age-ainesosa oikein on.

Mitä bakuchiol on?

Bakuchiol, jota kutsutaan myös nimellä bio-retinoli, on kasviperäinen aineosa, jota saadaan aasialaisen babchi-kasvin (Psoralea Corylifolia) siemenöljystä. Ayurvedassa babchia on käytetty hoitamaan iho-ongelmia sekä pms- ja vaihdevuosioireita.

Miksi bakuchiol on hyväksi iholle?

Retinolin lailla bakuchiol silottaa ryppyjä, supistaa huokosia ja tasoittaa ihonväriä. Bakuchiol myös tehostaa kollageenituotantoa, jolloin ihosta tulee kimmoisampi ja pehmeämpi. Lisäksi sillä on positiivinen vaikutus hyperpigmentaatioon, jota esimerkiksi aknearvet saattavat aiheuttaa.

Miten bakuchiol eroaa retinolista?

Bakuchiol on kasviperäinen raaka-aine ja hellävaraisempi iholle kuin retinoli. Siksi bakuchiol sopii myös herkälle iholle, joka ei retinolia siedä. Bakuchiolia sisältävää tuotetta voi käyttää päivisin toisin kuin retinolituotetta, sillä retinoli herkistää ihoa auringolle ja sopii näin ollen vain yökäyttöön. Mietoutensa takia bakuchiol ei toisaalta ole yksinään yhtä tehokas kuin retinoli. Lisätehoa ihoa nuorentavalle ainesosalle antavat esimerkiksi AHA-hapot ja peptidit.

Kenelle bakuchiol sopii?

Bakuchiol sopii erityisen hyvin ikääntyneelle iholle, etenkin jos se on herkkä tai kuiva, sillä herkempi iho saattaa tarvita pidemmän ajan tottuakseen retinolia sisältävään tuotteeseen. Bakuchiol sopii myös sinulle, joka haluat käyttää tehokasta anti age -tuotetta päivisin.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331