Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Cleansing balms – kuin balsamia iholle

Pehmeät, ravitsevat ja öljyiset puhdistusvoiteet ovat ihosi unelma. Kerromme kaiken, mitä haluat tietää cleansing balmeista ja miksi sitä tarvitaan ihonhoitorutiinissasi.

Mitä cleansing balm on?

Öljypohjainen puhdistustuote kiinteämmässä muodossa, joka sulaa pehmeäksi öljyksi tai maidoksi yhdessä ihon veden kanssa ja poistaa meikin, aurinkovoiteen ja lian. Kaksiosaisessa ihonhoitorutiinissa cleansing balm on ensimmäinen vaihe, joka puhdistaa ja hoitaa ennen syväpuhdistavamman tuotteen käyttöä.

Miksi cleansing balm on niin hyvä iholle?

Ravinteikas ja voimainen koostumus kosteuttaa ihoa ja puhdistaa samalla tehokkaasti. Monet puhdistusvoiteet sisältävät useita eri hoitavia öljyjä, antioksidantteja ja kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa. Se on yksinkertaisesti puhdistava ja pehmentävä tuote yhdessä.

Kenelle se sopii?

Cleansing balm sopii erinomaisesti sinulle, jolla on kuiva ja herkkä iho, koska se puhdistaa kiristämättä ihoa. Se on myös hyvä valinta muille ihotyypeille osana kaksiosaista puhdistusrutiinia. Cleansing balmin vaikutus on hyvin samanlainen kuin puhdistusöljyllä, mutta koostumus on erilainen. Jos rakastat öljyjä ihonhoitorutiinissasi, tämä on oikea tuote sinulle.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331