Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Epidermal Growth Factor (EGF) – kasvipohjainen anti-age-ainesosa

EGF, lyhenne sanoista Epidermal Growth Factor, on yksi maailman arvostetuimmista ikääntymistä ehkäisevistä ihonhoitoainesosista. Kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä solusignaloivasta ainesosasta, joka auttaa ihoasi kosteutetuksi, nuoremmaksi ja joustavammaksi.

Ihonhoidon maailmaan ilmaantuu jatkuvasti uusia teknologioita, ainesosia ja hoitoja, jotka tekevät ihonhoitorutiineista hieman napakampia. EGF, lyhenne sanoista Epidermal Growth Factor, on ainesosa, joka on herättänyt kiinnostuksen monissa ihosta kiinnostuneissa ja ihotutkijoissa. EGF:n löysi jo 1980-luvulla tutkija Stanley Cohen, ja siitä lähtien maailman tutkijat ovat selvitelleet, mikä tekee tästä solusignaloivasta proteiinista niin merkittävän. KICKS perehtyy tähän kohuttuun ainesosaan ja selvittää, miksi sitä on niin hyvä käyttää ihonhoidossa.

Mitä on EGF?

EGF, lyhenne sanoista Epidermal Growth Factor, on solusignaloiva proteiini, jota esiintyy kehossamme ja jolla on tärkeä tehtävä useissa kehon kasvuprosesseissa. Tämän proteiinin päätehtävä on käskeä kehon miljoonia soluja kasvamaan ja siten vaikuttaa useiden kehon elinten kasvuun. Luita ja elimiä ja myös hermoja eikä vähiten ihoa.

EGF:n tuotanto vähenee iän myötä

Syntyessämme keho on täydessä vauhdissa tuottamaan paljon kasvutekijöitä. Mutta iän myötä kehon EGF:n (kasvuproteiinin) tuotanto vähenee – se on luonnollinen osa kehon ikääntymistä. Tämä tarkoittaa, että kehon kyky muodostaa uusia soluja heikkenee. Iän myötä tuntuukin, että iho ohuempi, kuivempi ja vähemmän elastinen.

Epidermal Growth Factor (EGF) ihonhoidossa

Kasvutekijöiden merkitystä terveydellemme on tutkittu laajasti jo vuosia, mutta tässä tapauksessa keskitymme ihoon. Iho on yksi niistä elimistä, josta kasvutekijöitä löytyy, ja ilman proteiinia ihomme vanhenisi ja kuivuisi nopeasti. Kasvutekijät auttavat rakentamaan ja ylläpitämään kolmea ihon tärkeintä komponenttia: kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa. Ihonhoidossa EGF:llä on siis ihoa nuorentava vaikutus. Islantilainen Bioeffect otti ensimmäisenä maailmassa ihonhoitotuotteissa käyttöön kasviperäisen EGF:n. Nykyään on useat muutkin yritykset ympäri maailmaa ovat kehittäneet sekä seerumeja että voiteita, jotka sisältävät tätä ylistettyä ainetta.

EGF-seerumi

Mitä hyötyä EGF-seerumin käytöstä on ihonhoidossa? Paljonkin! Kasvutekijät voivat muun muassa korjata vaurioituneita ihosoluja ja siten edistää ihon nuorekkuutta. Se on myös loistava apu, jos haluat häivyttää punaisten aknearpien näkyvyyttä.

EGF-voide

EGF:ää ei ole ainoastaan seerumissa, vaan myös monissa muissa ihonhoitotuotteissa. Käyttämällä EGF:ää sisältäviä voiteita saat kaikki tavallisen kasvovoiteen edut, kuten kosteutta ja suojaa ihollesi, mutta tehostettuna ikääntymistä estävällä ainesosalla. Valitsemasi tuotteen tyyppi riippuu ihotyypistäsi ja siitä, mitä juuri sinun ihosi tarvitsee.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti